Ultra Nourishing Gold Gel

Jafra Beauty Gold. Het gold complex, de rijk voedende verzorging herstelt de souplesse, het stralen en het jeugdige uiterlijk van de huid. Kijk links in het item setkortingen voor kortingen tot wel 45 %.

Ultra Nourishing Gold Gel

Aanvullende verzorging met hyaluronzuur en gouddeeltjes 

Dit exclusieve serum met gouddeeltjes werkt rustgevend, verzorgt en hydrateert intensief. Hyaluronzuur en Ayurvedische plantenextracten verzorgen gestreste, droge en veeleisende huid. Het serum zorgt er met zijn extract van narcisbollen voor dat de huid jeugdiger uitziet. De huid krijgt meer weerstandskracht en wordt strakker.
 
Voor wie: Voor de huid met laag tot zeer laag vochtgehalte, voor de veeleisende huid en voor de huid die blootstaat aan exreme milieu-omstandigheden.

Werking: Verzorgt en hydrateert intensief en verfijnt het huidbeeld. Verfijnt de poriën en geeft de huid een gelijkmatig aanzien. Gaat de veroudering tegen.

Gebruik: ‘s Morgens en ’s avonds enkele druppels op de gereinigde huid aanbrengen. Voor de dag- of nachtverzorging. Ideaal in combinatie met de Ultra Nourishing Gold Moisturizer.

Verpakking: Glazen flesje van 30 ml

 

 

€ 66,00

 

Dit artikel is op voorraad