Dual Action Makeup Remover

Dual Action Makeup Remover

Deze Dual Action Makeup Remover verwijdert moeiteloos Make-up producten zonder te irriteren. Ook geschikt voor wimperextensions

Deze milde 2-fasen Make-up Remover combineert de werkzaamheid van een olieachtige en een waterachtige fase, om moeiteloos hardnekkige mascara en langhoudende lipsticks te verwijderen, zonder de huid te irriteren. Klinisch en dermatologisch getest op allergieën en huidirritaties.

Wist je dat...... slechts één keer slapen zonder de Make-up te verwijderen je poriën kan verstoppen en dat als je dat vaker doet het kan leiden tot vroegtijdige huidveroudering? De beste Make-up looks beginnen en eindigen met een schoon, fris gezicht.

Voor wie is het: Perfect voor alle huidtypes.

Wat doet het:

  • Verwijdert moeiteloos watervaste en langhoudende Make-up producten
  • Reinigt mild en veroorzaakt gene irritaties
  • Verzorgt gevoelige zones zoals lippen, oogleden en wimpers
  • De huid voelt erna zacht, schoon en gehydrateerd aan

Toepassing: Vóór gebruik goed schudden, zodat de twee fasen zich met elkaar vermengen. Een wattenschijfje nat maken met water, en het overtollige water eruit knijpen. Lotion op het natte wattenschijfje aanbrengen en daarmee zacht over de oogleden, wimpers en de lippen vegen. Bij zware Make-up of hardnekkige mascara het wattenschijfje enkele seconden op de huid leggen en laten inwerken, pas daarna zacht reinigen. Vervolgens de huid voorzichtig droog deppen.

Per uitzondering mag je deze Dual Action Makeup Remover ook gebruiken voor de reiniging van je gezicht.

Verpakking: Flacon 100 ml

€ 15,00

 

Dit artikel is op voorraad