Men Basic Set (4)

€ 122,00

€ 99,00

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Jafra Men Basic Set 

Kies voor de mannenverzorging van Jafra en ontvang 23 euro korting

1️⃣ Is het gebruik van de mannen producten eenvoudig? Jan: Het gebruik is eenvoudig en goed uitgelegd met het stappenplan. 
2️⃣ Voelt je huid anders aan? Jan: Mijn huid voelt echt zachter ook omdat ik altijd door weer en wind naar het werk fiets.
3️⃣ Ziet je huid er anders uit? Jan: Mijn huid ziet er strakker en verzorgd uit na de kuur van 2 weken. 
4️⃣ Ken je iemand man/vrouw die ook graag wil testen? Jan: Ik zou ...... aanraden

Ondertussen is de volgende man óók al aan het testen... Kun je je voorstellen dat je over 7 tot 10 jaar de huid hebt die je nu hebt? Wij geven alvast: niet tevreden = geld terug garantie (6 weken).

Jafra Cosmetics is de Skin Care expert sinds 1956. Geléé Royale is 1 van de meest hoogwaardige elixers uit de natuur

Het is de enorme levenskracht die van een bij een bijenkoning kan maken. Het geeft haar energie, het voedt haar en ze leeft gemakkelijk 50 keer langer dan een werkbij. Daarmee is Gelée Royale een uniek werkzame stof. In 1956 werd Gelée Royal voor het eerst gebruikt in huidverzorging door de Jafra oprichtster Jan Day.

In 2019 wordt er elke 6 seconden ergens op de wereld een Jafra Royal Jelly product verkocht. Gelée Royal zit in elk Jafra Royal product. Royal Men is in collectie vanaf 01.10.2019, geschikt voor iedere man, iedere leeftijd en ongeacht het huidbeeld.

Maak van dagelijkse mannenverzorging een gewoonte. Het kost maar enkel minuutjes tijd. De mannen gezichtsverzorging is eenvoudig, gemakkelijk en afgestemd op de behoeften van de mannenhuid. De mannenhuid is 25% dikker dan een vrouwenhuid, is gemaakt om te scheren, heeft méér porien en bevat meer talg.  

De mannenhuid heeft de allerbeste ingrediënten nodig omdat de mannenhuid dikker is en minder goed producten opneemt. Wil jij een minder droge huid, minder ruw, minder talg, minder ingegroeide haartjes en minder rimpeltjes?

Het is nooit te laat om te starten met kwalitatieve gezichtsverzorging. Jafra biedt jou setkortingen omdat producten die afgestemd zijn op elkaar de allerbeste resultaten geven voor een mooie mannenhuid.

De Jafra Men Basic Set bestaat uit 4 producten:

  • Clean + Condition Face Wash
  • Post Shave Face Tonic
  • Age Defense Face Hydrator
  • 3-in-1 Face Moisturizer SPF 20

Klik hieronder op de i van informatie voor méér productinformatie en de keuzemogelijkheden. Van 122 euro voor 99 euro. Een besparing van maar liefst 23 euro 

 

Tips voor mannen verzorging BY Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. Was voor je gezichtsverzorging je handen zorgvuldig. 

2. De Clean + Condion Face Wash is officieel geen scheerproduct (reinigingsproduct) maar kan wel gebruikt worden om te scheren.

3. Je kunt de Post Shave Face Tonic optioneel vóór het scheren gebruiken ( maakt de baardhaartjes zachter waardoor het scheren gemakkelijker gaat).

4. Heb jij een droge huid? Gebruik optioneel de Age Defense Face Hydrator vóór de 3-in-1 Face Moisturizer SPF 20

5. Veel in de zon? Optioneel mag je de Face Protetor SPF 50 als laatste gebruiken. Voor Jafra zonneproducten klik hier

6. Een gepersonaliseerde gebruiksaanwijzing van de mannen gezichtsverzorgingsset die je besteld wordt meegeleverd.

7. Zin in een gratis mannen workshop @home? Of een mannen/vrouwen gemengd Jafra avondje? Een Jafra workshop levert jou ook gratis producten op. Klik hier

Belangrijke informatie over Jafra producten, die je een goed gevoel kunnen geven.

Jafra heeft een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties.

Jafra Gelée Royale is een duurzame grondstof. Bijen worden bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL producten op geen enkel wijze schade toegebracht. 

Vink aan Clean + Condition Face Wash *

Clean + Condition Face Wash
€ 22,00

Vink aan Post Shave Face Tonic *

Post Shave Face Tonic
€ 22,00

Vink aan Age Defense Face Hydrator *

Age Defense Face Hydrator
€ 39,00

3-in-1 Face Moisturizer SPF 20 *

3-in-1 Face Moisturizer SPF 20
€ 39,00
Selectie nog niet compleet