Jafra Royal Men

Jafra mannenverzorging. Omdat een mannenhuid anders is vraagt deze huid een andere verzorging.

Wist je dat.....de mannenhuid 25% dikker is dan een vrouwenhuid. Dit komt omdat de mannenhuid gemaakt is om dagelijks te scheren (scheerirritaties verminderen, verminderen ingegroeide haartjes, rode vlekken en de huid wordt minder gevoelig). De mannenhuid heeft grotere talgklieren met meer talgproductie die kunnen leiden tot onzuiverheden. 1 oktober 2019 introduceerden wij onze nieuwe heren gezichtsverzorgingslijn Royal Men.

Ook mannen willen er goed verzorgd uitzien.

Royal Men is een eenvoudig verzorgingsritueel voor mannen. Zeer goede resultaten en het kost slechts enkel minuten per dag. Lieve mannen maak er een gewoonte van en zorg vanaf vandaag goed voor jouw huid: je hebt er maar 1.

Het nieuwe verzorgingsritueel voor mannen is eenvoudig in het gebruik. De snelwerkende formules zijn verrijkt met het exclusieve Royal Jelly RJx. Na 1 keer gebruik voelt de huid al zachter en schoner aan. We gaan klachten zoals een droge huid, scheerbrand en irritaties verminderen en tegelijkertijd gaan we het huidverouderingsproces vertragen. We kunnen zelfs bestaande rimpeltjes verminderen.

De mannenhuid ziet er meteen verfrist en verbetert uit. Voor de allerbeste resultaten worden de Royal Men producten 's morgens en 'avonds gebruikt.

Wil de man graag een "full option" gezichtsverzorging? Gebruik oogcrème, het Volcanic Masker, Clay Mask, Mud Mask of het vochtinbrengend masker het Skin Drench Gel Mask naargelang de behoefte van de huid. Vraag gerust advies.