Royal Jelly Scar Balm

Royal Jelly Scar Balm

Een wondertube om oude en nieuwere littekens te verminderen

Royal Jelly, deze legendarische essentiële werkzame stof heeft op je huid quasi het effect van een tijdcapsule.

Productbeschrijving: Royal Jelly Scar Balm is een "must have" voor iedereen voor alle kleine ongelukjes in het leven. De huid verzorgend met zijn unieke blend van vitaminen. Direct wordt het uiterlijk en de textuur van oudere en nieuwere littekens verbeterd.

Royal Jelly Scar Balm is geschikt voor elk huidtype. De huidverjongende eigenschappen van de Scar Balm zijn perfect voor het hele gezin. De Scar Balm kun je op allerhande littekens (oude en nieuwe) gebruiken. Bijvoorbeeld chirurgische littekens, gespannen huid door littekens, littekens van brandwonden, scheerongelukjes, zwangerschap striae en op acné littekens.

Wat doet het/voordelen:

  • Helpt littekens te vervagen
  • Het uiterlijk van littekens wordt verzacht
  • De kleur van littekens wordt verbeterd
  • De formule is zeer effectief werkend en smeert gemakkelijk uit op de huid

Gebruik: Na reiniging van de huid de Royal Jelly Scar Balm gelijkmatig op littekens aanbrengen. Zachtjes inmasseren tot het volledig is ingetrokken. Om optimale resultaten te behalen minstens 2 tot 3 x daags aanbrengen.

Belangrijkste ingrediënten:

  • Sangre de Drago vermindert de zichtbaarheid van littekens en beschadigd weefsel in het gezicht en op het lichaam
  • Gelée Royale is een zeldzame, complexe, bio-actieve werkzame stof met ruim 20 aminozuren en vitamine B-complex en andere belangrijke vitaminen
  • Manuka honing is een fascinerende natuurlijke hydraterende substantie afkomstig van Nieuw-Zeelandse bijen, die de inheemse Manukastruik bestuiven
  • Dimethicone is een zeer effectief werkende huidbeschermende stof, die eenessenti lebijdrage levert aan het huidvernieuwingsproces

Verpakking: Tube 30 ml

 

Huidverbetering tips BY Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. De Scar Balsem niet gebruiken op open wonden of op een geirriteerde huid. Alleen aanbrengen op een genezen huid en als de hechtingen zijn verwijderd.

2. Benieuwd naar andere aanvullende Royal Jelly producten? Klik hier.

3.  Geen zin om 34 euro te betalen voor de Scar Balm? Wordt Jafra gastvrouw en je kan dit Jafra product kopen voor maar 16 euro. Als je gastvrouw bent mag je ook Jafra producten kiezen afhankelijk van de party omzet. Meer informatie over onze gratis workshops @home klik hier.

Enige belangrijke informatie over onze JAFRA producten:

Alle JAFRA producten ondergaan klinische veiligheidstesten en worden door onafhankelijke, door een commissie gecertificeerde toxicoloog getest. Ze zijn bovendien klinisch en op allergieën, irritatie en dermatologisch getest.

Jafra is niet op dieren getest. JAFRA Gelée Royale is een duurzame grondstof. Bijen worden bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL producten op geen enkel wijze schade toegebracht.

€ 34,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen