Royal Jelly Lift Concentrate

Jafra Royal Jelly Lift Concentrate

Exclusief liftend Jafra Serum met Royal Jelly. 1 van de toppers onder de Jafra Serums

Royal Jelly, deze legendarische essentiële werkzame stof heeft op je huid quasi het effect van een tijdcapsule.​ Dit is een serum op het allerhoogste niveau voor de allerbeste huidverbetering.

Productbeschrijving: Een hoog geconcentreerd serum met een direct liftend effect. Royal Jelly in de meest intensieve en werkzame formule wordt met behulp van een nieuwe, revolutionaire liposomentechnologie tot diep in de epidermis getransporteerd. Het unieke Cellspan complex verbetert daarnaast de werkzaamheid van de Royal Jelly.

Wat doet het/voordelen:

 • Bij elke blik in de spiegel ziet de huid er jonger uit
 • Een direct liftend effect
 • Vermindert fijne lijntjes en rimpeltjes
 • Zeer goede zichtbare resultaten binnen 28 dagen
 • De huid wordt intensief gehydrateerd
 • De huidcel productie wordt versneld
 • De huid wordt zijdezacht
 • De huid wordt stralend, gladder en jonger
 • Verfijnt het huidbeeld en maakt poriën minder zichtbaar
 • Verbetert de werking van de volgende verzorgingsproducten

Gebruik: ’s Morgens en ’s avonds na de reiniging aanbrengen.  Nadien de dag- of nachtcrème aanbrengen. Geschikt voor elke huid. Ook voor de gevoelige huid. Ideaal voor de veeleisende en zonverwende huid of de huid met de eerste tekenen van huidveroudering.

Je kan de Royal Jelly Lift Concentrate dagelijks gebruiken of de serum in een kuurvorm van 28 dagen. Een behandeling met een direct liftend effect. Het verbetert het aanzien van een matte, vermoeide huid. De huid voelt zijdezacht aan, ziet er stralend uit, gladder en ziet er jonger uit. Met 1 verpakking van 7 ampullen kun je gemakkelijk 3 kuurtjes doen of een kleine 4 maanden 2x daags voor het op is.

Belangrijkste ingrediënten:

 • Cellspan complex 
 • Sojazaad extract helpt om de celwanden en de verbindende matrix (collage en elastine vezels) te versterken. Dit extract imiteert de natuurlijke lipidelagen van de huid en versterkt deze. Gaat vroegtijdige huid- veroudering door UV-stralen tegen
 • Biosaccharide Complex bouwt een vochtvasthoudende beschermende film in de bovenlaag van de huid (epidermis) op en zorgt direct voor een liftend effect
 • Haverkiem Extract heeft huidverzorgende eigenschappen
 • Panthenol (Provitamine B5) verzorgt de huid en brengt de vochthuishouding in balans. Een snelle, diepindringende hydratant, die de keratineverzorging stimuleert en zo de totale huidconditie verbetert
 • Pentylene Glycol is een innovatieve hydratant, die het vermogen van de huid om vocht op te slaan verbetert. Heeft antibacteriële eigenschappen (remt de groei van bacteriën)

Verpakking: Doos met 7 ampullen x 7 ml + 2 applicatoren 

Van 86 euro voor 49 euro + gratis "Jafra branded" ster sleutelhanger. Jouw voordeel is 37 euro tot en met 30/12 (10 uur).

Voor alle Jafra Royal Jelly producten en aanbiedingen klik hier

Beauty Tip BY Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. Als je de hals en decollete wil verstevigen adviseer ik je de serum 2x daags te gebruiken. Zie de afbeelding van mijn man hierboven

2. 's Avonds voor het slapen gaan op de bovenkant van de handen​. Je handen zullen bij zijn met deze anti aging verjongingskuur.

3. Wist je dat......de Royal Jelly Lift Concentrate een serum is met de hoogste concentratie Gelée Royale? Het resultaat is een gladde, stralende huid en een gelijkmatige teint, al na 14 dagen.

4. Geen zin om 86 euro te betalen voor deze super de luxe serum? Wordt gastvrouw en je kan deze Jafra serum kopen voor maar 34 euro. Als je gastvrouw bent mag je ook Jafra producten kiezen afhankelijk van de party omzet. Meer informatie over onze gratis workshops @home klik hier

Belangrijke informatie over Jafra producten, die je een goed gevoel kunnen geven.

Alle JAFRA producten ondergaan klinische veiligheidstesten en worden door onafhankelijke, door een commissie gecertificeerde toxicoloog getest. Ze zijn bovendien klinisch en op allergieën, irritatie en dermatologisch getest.

Jafra is niet op dieren getest. JAFRA Gelée Royale is een duurzame grondstof. Bijen worden bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL producten op geen enkel wijze schade toegebracht.

€ 86,00

€ 49,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen