Royal Jelly Hand Complex

Royal Jelly, deze legendarische essentiële werkzame stof heeft op je huid quasi het effect van een tijdcapsule. Sirtuin Activators helpen de huid bij de verjonging door regeneratie en zelfherstellend vermogen. Gelée Royale, de stof die in de natuur exclusief is voorbehouden aan de bijenkoningin, geeft je een vitale huid en een stralend uiterlijk. 

 

Royal Jelly Hand Complex 

High level handcrème met Royal Jelly

Gelée Royale verzorgt droge handen heerlijk zacht en beschermt ze met SPF 15.

Verpakking: Tube 75 ml 

 

Tips voor mooie handen BY Ine van Deurseren Jafra Cosmetica

1. Was je handen nooit met te warm water. Dat droogt te hard uit.

2. Gebruik de handcreme altijd voor het slapengaan zodat deze de hele nacht je handen kan hydrateren. Wij hebben óók een nacht handcreme. Klik hier.

4. Om huidveroudering van de handen tegen te gaan bescherm je de bovenkant van je handen 365 dagen per jaar met deze handcrème omdat er een SPF 15 zonnefilter in zit. Dit kan óók met onze zonverzorging. Klik hier.

5. Breng zeker je handcrème aan vóór je poetsen. Dit om de huid te beschermen. Na je huishoudelijk klusje breng je opnieuw je handcrème aan.

6. Het heeft geen nut om dikke lagen handcrème te gebruiken. Je huid kan niet meer opnemen dan het op kan nemen. Het is zonde van je centjes.

Belangrijke informatie over Jafra producten, die je een goed gevoel kunnen geven.

Jafra Cosmetics behoort tot de leidinggevende cosmeticamerken. Wij hebben een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije Jafra producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergische reacties en irritaties.

Jafra Gelée Royale is een duurzame grondstof. Bijen worden bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL producten op geen enkel wijze schade toegebracht. 

 

€ 21,00

€ 21,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen