Berry Powerful Lip Care

Jafra Berry Powerful Lip Care

De Berry Powerful Lip Care is een lipverzorgingsproduct (stick) boordevol Royal Jelly

Productbeschrijving: De formule van deze Berry Powerful Lippen beschermingsstift is rijk, luxueuze en voedend. Het bevat Royal Jelly en natuurlijk hydraterende fruitoliën om de lippen glad te maken, hun vochtbarrière te herstellen, om vochtverlies te voorkomen en ze aangenaam soepel te houden. 

Wat doet het/voordelen:

  • Beschermt de lippen
  • Maken de lippen gezonder
  • Maken de lippen glad
  • Lippen worden stralender
  • Helpt de lippen extra te hydrateren en te kalmeren. Ook voor gebarsten lippen
  • Bosbes extract biedt een antioxidatieve werking, vitaminen en een heerlijke smaak

Gebruik: Dagelijks gebruiken. Indien nodig meermaals aanbrengen. Vergeet niet de lipbeschermingsstift extra aan te brengen voor je naar buiten gaat.

Belangrijkste ingrediënten:

  • Gelée Royale is een zeldzaam, complexe bio- actieve component met meer dan 20 aminozuren voor opbouw en ondersteuning van weefsel; met vitamine B-complex en andere voedende vitamines
  • Bosbes-extracten bevatten antioxidanten, flavonoïden en de vitamines A en C. Deze werkzame stoffen laten de lippen er aantoonbaar gezond en stralend uitzien
  • Amandel-, sesam- en abrikozenpitoliën zijn luxueuze oliën die rijk zijn aan anti-oxidanten, verzorgen en maken de lippen glad en hydrateren ze

Wist je dat....... de huid van je lippen geen talgkliertjes heeft?

Dat betekent dat je lippen qua vochthuishouding geheel en al op zichzelf zijn aangewezen en daardoor kwetsbaarder zijn voor uitdrogen en leeftijdsverschijnselen. De Royal Jelly Berry Powerful Lip Care verenigt de werking van Gelée Royale, sesam-, abrikozenpit- en amandelolie en de anti-oxidanten uit bosbessen in één product om de lippen glad te maken en te beschermen en hydrateren. 

​Verpakking: Draaistift voor 9,90 euro i.p.v. 22 euro tot en met 31 oktober (17 uur).

Beauty Tips BY Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. Bewaar de lippenbeschermingsstift niet in je broekzak. De structuur wordt te zacht waardoor de Berry Powerful Lip Care sneller kan breken.

2. Mag ik je eerlijk en oprecht adviseren? De Extra Soothing Balm is net zo effectief voor mooi verzorgde lippen, maar veel gebruiksvriendelijker en je doet met het potje veel langer. De Extra Sooting Balm bevat ook Royal Jelly en je kan het wonderpotje voor elk schraal deeltje van de huid gebruiken. Een toppertje hoor! Klik hier eens.

3. De huid van je lippen heeft geen talgkliertjes. Je lippen zijn kwestie vochthuishouding volledig op zichzelf aangewezen en daardoor gevoeliger om uit te drogen. Je weet nu wat te doen voor mooie verzorgde lippen. De tijd ligt nu achter je en schrale lippen hebben is niet nodig.

4. Benieuwd naar andere aanvullende Royal Jelly producten? Klik hier

5.  Geen zin om 22 euro te betalen voor deze lippenbeschermingsstift? Wordt Jafra gastvrouw en je kan dit Jafra product kopen voor maar 9 euro. Als je gastvrouw bent mag je ook Jafra producten kiezen afhankelijk van de party omzet. Meer informatie over onze gratis workshops @home klik hier

Belangrijke informatie over Jafra producten, die je een goed gevoel kunnen geven.

Jafra Cosmetics behoort tot de leidinggevende cosmeticamerken. Wij hebben een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije Jafra producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergische reacties en irritaties.

Jafra Gelée Royale is een duurzame grondstof. Bijen worden bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL producten op geen enkel wijze schade toegebracht. 
 

€ 22,00

€ 9,90

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen