Jafra Royal Jelly

Jafra heeft een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties.

Royal Jelly, deze legendarische essentiële werkzame stof heeft op je huid quasi het effect van een tijdcapsule. Sirtuin Activators helpen de huid bij de verjonging door regeneratie en zelfherstellend vermogen. Gelée Royale, de stof die in de natuur exclusief is voorbehouden aan de bijenkoningin, geeft je een vitale huid en een stralend uiterlijk.

Jafra producten worden streng getest door onafhankelijke laboratoria om de werking te bewijzen en ons uitgangspunt (het beste voor de huid) te bevestigen. Erkende dermatologen houden zorgvuldig toezicht om de kwaliteitszekerheid van de producten te waarborgen. Daarnaast garanderen marktonderzoeken met proefpanels de klant tevredenheid.

Jafra Gelée Royale is een duurzame grondstof. Bijen worden bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze Royal producten op geen enkel wijze schade toegebracht.

Royal Jelly producten zijn DE producten om de huid te verjongen. Verzorg het gezicht 2x daags voor een mooie huid. Voeg een serum toe aan je dagelijkse verzorging voor het gezicht. Ik kan je garanderen als je Royal Jelly producten gebruikt dat je later echt een veel jongere huid hebt dan leeftijdgenoten.

Jafra is een heel goed keuze voor goede Skin Care en aanvullende gezichtsverzorgingsproducten. Bij aankoop van gezichtsverzorgingsproducten ontvang je een individueel stappenplan afgestemd op jouw huid.
.


JAFRA Consulente sinds 1993.
Advies nodig?

- Huidadvies
- Persoonlijk advies
- Kleur advies
- Huidtype bepalen
- Gratis proefbehandeling
- Workshop @home boeken
- Bijverdienste of Jafra in je salon integreren

Contacteer ons via de chat of telefonisch op +32475967198