Volcanic Mask

Jafra Royal Revitalize Volcanic Micro Polish Mask

Dit Jafra masker is een micro-exfoliator die zachtjes de doffe huid wegpoetst zonder de huid van essentieel vocht te ontdoen

Productbeschrijving: Het Jafra Volcanic Micro Polish Mask verwijdert de dode huidcellen en zorgt voor een stralende teint. Het is een 4 in 1 Masker, namelijk Microdermabrasion, Masker, Chemische peeling (milde fruitzuren d.m.v. Papaya) en een Mechanische peeling (d.m.v. lavagranulaat en kiezelaarde).

Gelée Royale is de "super brandstof" voor de bijenkoningin.

Gelée Royale voedt haar, geeft haar energie en verlengt haar levensduur met 40- tot het 50 voudige. In 1956 nam Jafra oprichtster Jan Day het patent op Royal Jelly in huidverzorging. Vandaag de dag wordt er elke 6 seconden ergens op de wereld een Jafra Royal Jelly product verkocht.

Onze nieuwste technologie is RJX: De in Jafra Royal opgenomen Royal Jelly RJX is qua werkzaamheid uniek. Het vergroot aantoonbaar de celregeneratie, versterkt de huidbarrière en optimaliseert de stevigheid en elasticiteit van de huid. 

Deze unieke RJX technologie bevindt zich in Jafra Royal huidverzorgingsproducten en Jafra Royal Make-up. Er 7 jaar jonger uitzien wil toch iedereen met 4 stappen in maximum 4 minuten.

Wat doet het/voordelen:

 • Vulkaanas en micropeeling stoffen verwijderen afgestorven huidschilfertjes zonder de huid te dehydrateren
 • De huid wordt zachte, stralende en ziet er jonger uit
 • Doordat de dode huidcellen verwijderd zijn zullen de verzorgingsproducten veel beter worden opgenomen
 • Versnelt de celvernieuwing (sneller een jongere huid)
 • Vermindert pigment vlekken
 • Vermindert huidverkleuringen
 • Reinigt de huid poriën diep

Gebruik: Reinig de huid iedere morgen en avond met Royal Revitalizing Gentle Cleansing Milk. Gebruik het Volcanic Polish Mask uit de Revitalize lijn 2 tot 3 keer per week op het hele gezicht en hals. Niet te kort rond de ogen en de mond gebruiken omdat daar de huid te dun is. Ideaal voor de bovenkant van de handen.

Toepassing:

 • Als peeling na de reiniging kort in de vochtige huid inmasseren en grondig afspoelen. Het gaat niet over de druk die je uitoefent maar over de zachte beweging die je maakt om de dode huidcellen te verwijderen
 • Als masker 2 tot 3 minuten in de huid inmasseren en nog eens 20 minuten laten inwerken, daarna grondig verwijderen met lauw warm water. Ben je een nieuwe gebruiker? Dan opbouwen en starten met 5 minuten
 • Als microdermabrasion 2 tot 3 minuten met behulp van de Revitalizing Sonic Cleanser tool in de huid inmasseren en goed afspoelen met lauw warm water. Meer info klik hier
 • Als microdermabrasion 2 tot 3 minuten met behulp van de Revitalizing Sonic Cleanser tool in de huid inmasseren. Breng extra Volcanic Micro Polish Mask aan en laat het 20 minuten inwerken. Nadien goed afspoelen met lauw warm water

Belangrijke ingrediënten:

 • Royal Jelly RJX  is een exclusieve technologie die de kracht van de natuurlijke Gelée Royale met een veelvoud vergroot en de huid helpt om er jonger uit te zien en aan te voelen
 • Kiezelaarde, lavagranulaat en papaya extract is een natuurlijk microgranulaat, rijk aan mineralen, en milde fruitzuren maken de huid zacht glad, verwijderen schadelijke stoffen en geven een stralend, poriëndiep gereinigd huidbeeld

Verpakking: Tube 100 ml +++ gratis maskerkwast (tot einde voorraad)!

 

Beauty Tips BY Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. Een goede gezichtsverzorging start altijd met schone handen.

2. Ga nooit slapen met make-up op. Als je je make-up niet verwijdert, kan het dode huidcellen tegenhouden om de huid te verlaten en daardoor zorgen voor puistjes, mee-eters en allerlei andere vlekken. 

3. Een van de belangrijkste stappen qua huidverzorging is het 's avonds reinigen van de huid. Dit doe je best voor je 's avonds in het zeteltje kruipt. Reinigen verwijdert niet alleen make-up en onzuiverheden, maar stelt ook de huid pas in staat om de verzorgende eigenschappen van een serum of hydraterende crème volledig op te nemen. Een goede reiniging is de basis voor alle resultaten van huidverzorging. 

4. Wat moet ik weten van peelings? Er zijn twee soorten peelings – chemische en mechanische. We hebben milde alfa-hydroxyzuren (AHA’s) uit papaya met microgranulaten van milieuvriendelijke, rijk aan mineralen, natuurlijke vulkaanas en kiezelaarde gecombineerd. Samen maken de twee peeling componenten de doffe, vale huid op milde en mechanische wijze weer glad. Ze openen de poriën en verwijderen talg. Met dit product krijg je dus het beste uit beide werelden.

5. Weinig tijd? Gebruik het Volcanic Micro Polish Mask na de reiniging onder de douche als gezichtsscrub.

6. Het Volcanic gezichtsmasker kan ook in een set aangekocht worden. Om de Skin Care set met setkorting te bekijken klik hier

Belangrijke informatie over Jafra producten, die je een goed gevoel kunnen geven.
Jafra heeft een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties.

Jafra Gelée Royale is een duurzame grondstof. Bijen worden bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL producten op geen enkel wijze schade toegebracht. 

Na één keer toepassen: de huid heeft meer uitstraling. Na 2 weken: de huid is soepel stralend en glad. Na 4 weken: de huid ziet er jonger en vernieuwd uit.

Zo hoogwaardig van kwaliteit als de Revitalize lijn is, helpt ze je ook om tijd te besparen. Want een goede huidverzorgings-routine hoeft niet langer dan een paar minuten te duren. Zo gemakkelijk is het.

€ 49,00

€ 39,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen