Sonic Cleanser Royal Revitalize

Jafra Sonic Cleanser Royal Revitalize

LAATSTE! Je handen of jouw washandje kunnen je huid nooit zo schoon krijgen als onze Jafra Sonic Cleanser. Het is een echt reinigingswonder

Beleef reiniging van een geheel nieuwe dimensie.

Tot wel 7.200 toeren per minuut is de Beauty Turbo een echt reinigingswonder. Een vooruitstrevende ultrasoonreiniging, een methode die vele malen beter werkt dan het reinigen met de hand of een washandje.

Werking: Krachtig en toch voorzichtig zachte siliconenborstels verwijderen make-up, vuil en vet grondig en zorgvuldig en maken je huid extreem fris, stralend en gereed om de voordelen van de eersteklas huidverzorgingsproducten van JAFRA optimaal te benutten. In tegenstelling tot andere borstels hoeven deze slijtvaste borstels bijna nooit vervangen te worden.

Gebruik: Maak elke ochtend en avond het gezicht vochtig en breng een kleine hoeveelheid Royal Jelly Gentle Cleansing Milk (of 1 van onze andere reinigingsproducten) op het gezicht aan. Schakel het gezichtsreinigingssysteem in en beweeg dit ongeveer twee minuten over het gezicht of totdat de huid volledig gereinigd is. Spoel je gezicht daarna grondig af met warm water. Ga daarna pas verder met de volgende stappen van je Royal Jelly-ritueel.

Bij een gecombineerd gebruik van het vitaliserende gezichtsreinigingssysteem en de Royal Jelly Gentle Cleansing Milk bereik je opvallende resultaten.

Verpakking: Apparaat dat werkt op batterijen met gratis 2 siliconen opzetborstels t.w.v. 7,90 euro

 

Beauty Tips BY Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. Kan gebruikt worden met al onze Cleansers. Inclusief 1 batterij 

2. Ga nooit slapen met make-up op. Als je je make-up niet verwijdert, kan het dode huidcellen tegenhouden om de huid te verlaten en daardoor zorgen voor puistjes, mee-eters en allerlei andere vlekken. 

3. De Sonic Cleanser gebruiken met de microdermabrasion sponsjes in combinatie met het Volcanic Micro Polish Mask (klik hier) geeft fantastische resultaten voor een egalere en een gezonde huid. Huidverkleuringen worden drastisch verminderd. Zie afbeelding hieronder.

Enige belangrijke informatie over onze JAFRA producten waar je blij van wordt:

Jafra Cosmetics behoort tot de leidinggevende cosmeticamerken. 

Jafra producten worden streng getest door onafhankelijke laboratoria om de werking te bewijzen en ons uitgangspunt (het beste voor de huid) te bevestigen. Erkende dermatologen houden zorgvuldig toezicht om de kwaliteitszekerheid van de producten te waarborgen. Daarnaast garanderen marktonderzoeken met proefpanels de klant tevredenheid. 

Dierproeven worden niet gedaan. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties.

€ 81,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen