Solar Protection SPF 50

Jafra Royal Revitalize Solar Protection Fluid Broad Spectrum SPF 50

Dagelijkse Jafra zonbescherming voor na de Longevity Balm of de Longevity Crème

Productbeschrijving: Deze zéér lichte, niet vettende formule is verrijkt met Royal Jelly RJX, vernieuwt de huid terwijl deze óók beschermt. Ook een perfecte basis voor make-up. Beschermt de huid tegen negatieve gevolgen van zonnestraling en licht. Geschikt voor elk huidtype. Ook voor heren.

Gelée Royale is de "super brandstof" voor de bijenkoningin.

Gelée Royale voedt haar, geeft haar energie en verlengt haar levensduur met 40- tot het 50 voudige. In 1956 nam Jafra oprichtster Jan Day het patent op Royal Jelly in huidverzorging. Vandaag de dag wordt er elke 6 seconden ergens op de wereld een Jafra Royal Jelly product verkocht.

Onze nieuwste technologie is RJX: De in Jafra Royal opgenomen Royal Jelly RJX is qua werkzaamheid uniek. Het vergroot aantoonbaar de celregeneratie, versterkt de huidbarrière en optimaliseert de stevigheid en elasticiteit van de huid. 

Deze unieke RJX technologie bevindt zich in Jafra Royal huidverzorgingsproducten en Jafra Royal Make-up. Er 7 jaar jonger uitzien wil toch iedereen met 4 stappen in maximum 4 minuten.

Wat doet het/voordelen:

  • Het beschermt de huid tegen negatieve gevolgen van zonnestraling en licht
  • Het is een multi action bescherming tegen voortijdige huidveroudering
  • Helpt het voorkomen van ouderdomsvlekjes te verminderen

Gebruik: Dit is de laatste stap van ons dagelijks verzorgingsritueel. Elke morgen 3965 dagen per jaar na de Longevity Balm of de Longevity Crème aanbrengen. Vergeet de bovenkant van de handen niet.

Belangrijkste ingrediënten:

  • Royal Jelly RJX is een exclusieve technologie die de kracht van de natuurlijke Gelée Royale met een veelvoud vergroot en de huid helpt om er jonger uit te zien en aan te voelen 
  • Moringa & Kokosnoot beschermen tegen negatieve omgevingsinvloeden en schade door vrije radicalen
  • Vitamine A, C & E zijn krachtige anti-oxidanten die erom bekend staan te zorgen voor een gelijkmatiger huidteint

Verpakking: Tube 50 ml 

 

Beauty Tips BY Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. Hoe begin je aan een goede gezichtsverzorging? Met schone handen.

2. Ga nooit slapen met make-up op. Als je je make-up niet verwijdert, kan het dode huidcellen tegenhouden om de huid te verlaten en daardoor zorgen voor puistjes, mee-eters en allerlei andere vlekken. 

3. Een van de belangrijkste stappen qua huidverzorging is het 's avonds reinigen van de huid. Dit doe je best voor je 's avonds in je zeteltje kruipt. Reinigen verwijdert niet alleen make-up en onzuiverheden, maar stelt ook de huid pas in staat om de verzorgende eigenschappen van een serum of hydraterende crème volledig op te nemen. Een goede reiniging is de basis voor alle resultaten van huidverzorging. Klik hier voor de Jafra reiniger

4. Het belangrijkste wat je tegen voortijdige huidveroudering kunt doen is je elke dag tegen UV- straling buiten en ook binnen beschermen. Alle UV- stralen kunnen bijdragen aan het ontstaan van huidkanker. Het gaat om UV-B van het zonlicht buiten dat zonnebrand veroorzaakt maar ook UV-A is een straling die dieper in de huid dringt en meer inwerkt op het collageen. Het is bekend dat UV-straling van TL-lampen de huid beschadigt. Alleen "Broad Spectrum producten" zoals Royal Jelly Solar Protection Fluid Broad Spectrum SPF 50 beschermen tegen UV-A en ook UV-B stralen.

5. Alle Royal Reviltalize producten zijn per stuk te bestellen. Ik adviseer deze producten in set aan te schaffen. Klik hier

Belangrijke informatie over Jafra producten, die je een goed gevoel kunnen geven.

Jafra heeft een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties.

Jafra Gelée Royale is een duurzame grondstof. Bijen worden bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL producten op geen enkel wijze schade toegebracht. 
 

Zo hoogwaardig van kwaliteit als de Revitalize lijn is, helpt ze je ook om tijd te besparen. Want een goede huidverzorgings-routine hoeft niet langer dan een paar minuten te duren. Zo gemakkelijk is het.​

€ 46,50

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen