Revitalize Set Mini

€ 121,00

€ 99,00

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Gelée Royale is de "super brandstof" voor de bijenkoningin. Gelée Royale voedt haar, geeft haar energie en verlengt haar levensduur met 40-  tot het 50 voudige.

In 1956 nam Jafra oprichtster Jan Day het patent op Royal Jelly in huidverzorging. Vandaag de dag wordt er elke 6 seconden ergens op de wereld een JAFRA Royal Jelly product verkocht.

Onze nieuwste technologie is RJx: De in JAFRA ROYAL opgenomen Royal Jelly RJX is qua werkzaamheid uniek. Het vergroot aantoonbaar de celregeneratie, versterkt de huidbarrière en optimaliseert de stevigheid en elasticiteit van de huid. 

Deze unieke RJx technologie bevindt zich enkel en alléén in JAFRA ROYAL huidverzorgingsproducten en JAFRA ROYAL Make-up. Er 7 jaar jonger uitzien wil toch iedereen met 4 stappen in maximum 4 minuten.

Revitalize Set Mini

Met RJx die de kracht van de natuurlijke Gelée Royale vergroot en de huid helpt om er jonger uit te zien en jonger aan te voelen

Deze set bestaat uit 2 producten.

  • Revitalize Longevity Eye Crème (vast)
  • Revitalize Longevity Balm of Revitalize Crème naar keuze

Van 121 euro voor slechts 99 euro +++++ gratis massage spatel.

 

Deze aanbieding en onderstaande aanbiedingen zijn geldig tot en met 29/2 (19 uur)

 

Enige belangrijke informatie over onze JAFRA producten:

Alle JAFRA producten ondergaan klinische veiligheidstesten en worden door onafhankelijke, door een commissie gecertificeerde toxicoloog getest. Ze zijn bovendien klinisch en op allergieën, irritatie en dermatologisch getest.

Jafra is niet op dieren getest. JAFRA Gelée Royale is een duurzame grondstof. Bijen worden bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL producten op geen enkel wijze schade toegebracht.

Beauty Tips By Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. Een van de belangrijkste stappen qua huidverzorging is het 's avonds reinigen van de huid. Dit doe je best voor je 's avonds in je zeteltje kruipt. Reinigen verwijdert niet alleen make-up en onzuiverheden, maar stelt ook de huid pas in staat om de verzorgende eigenschappen van een serum of hydraterende crème volledig op te nemen. Een goede reiniging is de basis voor alle resultaten van huidverzorging. 

2. De huid rond de ogen is extreem dun en toont als eerste leeftijdsverschijnselen, stress en aanhoudend slaapgebrek. Breng hier altijd 2x daags oogverzorging aan door voorzichtig met je ringvinger vanuit de binnenkant van je ogen naar buiten langs de onderste oogkas te kloppen. Trek vervolgens terwijl je maar heel zachtjes drukt je vinger langs het wenkbrauwbot tot aan de binnenste ooghoek.

3. Regelmatig last van wallen onder je ogen? Bewaar de oogcrème in de koelkast. 

4. Jonge dames gebruiken óók een oogverzorgingsproduct om de gevoelige oogzone te verzorgen. Dit is bovendien een preventieve maatregel om latere tekenen van huidveroudering zoveel mogelijk te beperken. 

5. Crème's in potjes? Gebruik de bijgeleverde spatel i.v.m. de hygiëne en de producten gaan langer mee.

Vink aan Longevity Eye Crème Royal Revitalize *

Longevity Eye Creme Revitalize
€ 40,00

Revitalize Longevity Balm of Longevity Crème naar keuze *

Longevity Balm Royal Revitalize
€ 81,00
Longevity Creme Royal Revitalize
€ 81,00

Optioneel bij de Revitalize Eye Set *

Neen, bedankt
+ € 0,00
Revitalizing Sonic Cleanser van 81 euro voor 59,90 euro
+ € 59,90
Selectie nog niet compleet