Revitalize Longevity Duo

€ 162,00

€ 109,00

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Gelée Royale is de "super brandstof" voor de bijenkoningin.

Gelée Royale voedt haar, geeft haar energie en verlengt haar levensduur met 40- tot het 50 voudige. In 1956 nam Jafra oprichtster Jan Day het patent op Royal Jelly in huidverzorging. Vandaag de dag wordt er elke 6 seconden ergens op de wereld een Jafra Royal Jelly product verkocht.

Onze nieuwste technologie is RJx: De in Jafra Royal opgenomen Royal Jelly RJx is qua werkzaamheid uniek. Het vergroot aantoonbaar de celregeneratie, versterkt de huidbarrière en optimaliseert de stevigheid en elasticiteit van de huid. 

Deze unieke RJx technologie bevindt zich in Jafra Royal huidverzorgingsproducten en Jafra Royal Make-up. Er 7 jaar jonger uitzien wil toch iedereen met 4 stappen in maximum 4 minuten.

 

Revitalize Longevity Duo

Maximale resultaten voor een mooie huid en minder rimpeltjes 

Heb jij al regelmatig gezichtsverzorgingsproducten gekocht en behaal je niet het gewenste resultaat? Er is een duidelijk verschil in producten dus ook een groot verschil in te behalen resultaten voor een mooie huid. Verdient jouw huid ook het allerbeste? Voor jong en ouder, voor elk huidbeeld en óók voor heren. Heel geschikt voor de gevoelige huid.

 

Deze set bestaat uit 2 producten naar keuze:

  • Longevity Balm of Longevity Crème
  • Longevity Balm of Longevity Crème

Van 162 euro voor 140 euro. Jouw voordeel is 53 euro t/m 31 oktober 10 uur.

 

Beauty Tips By Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. Ken je deze super de luxe Skin Care producten nog niet? Of gebruik jij ze al wel maar wil je jouw ervaring delen met je familie en vrienden tijdens een Jafra workshop?

Binnenkort heeft iedereen in jouw omgeving een mooi verzorgd gezicht. Tevens kun je het huidverouderingsproces vertragen en rimpeltjes veminderen. Boek een gratis workshop@home en klik hier voor meer informatie.

2. Tips over de cosmetica producten vind je op de pagina bij de producten.

3. Een gepersonaliseerde gebruiksaanwijzing van de gezichtsverzorgingsproducten die je besteld wordt meegeleverd.

4. Crème's in potjes? Gebruik de bijgeleverde spatel i.v.m. de hygiëne en de producten gaan langer mee. 

Belangrijke informatie over Jafra producten, die je een goed gevoel kunnen geven.

Jafra heeft een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties.

 Jafra Gelée Royale is een duurzame grondstof. Bijen worden bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL producten op geen enkel wijze schade toegebracht. 
 

Moisturizer Royal Revitalize naar keuze *

Longevity Balm Royal Revitalize
€ 81,00
Longevity Creme Royal Revitalize
€ 81,00

Moisturizer Royal Revitalize naar keuze 2 *

Longevity Balm Royal Revitalize
€ 81,00
Longevity Creme Royal Revitalize
€ 81,00
Selectie nog niet compleet