Longevity Eye Creme

Jafra Royal Revitalize Longevity Eye Crème

Onze Longevity Eye Crème bestrijdt 8 tekenen van huidveroudering 

Productbeschrijving: Een Jafra oogcrème met exclusieve RJX technologie. Het is een zeer werkzame, snel intrekkende crème en vermindert zichtbaar tekenen van huidveroudering rond de ogen. De huid rond de ogen vraagt een andere verzorging dan de huid van het gezicht. 

Wat doet het/voordelen (8 anti aging effecten):

 • Verstevigt de huid
 • Vermindert donkere kringen onder de ogen
 • Vermindert het optreden van kraaienpootjes 
 • Ogen worden meer gelift
 • Ogen zien er fris, jeugdiger en stralender uit
 • Vermindert zwellingen
 • Intensief hydraterend
 • Maakt lijntjes en diepliggende rimpels minder zichtbaar

Resultaten:

 • 89% van de ondervraagden ervaarden een verbetering van de stevigheid van de huid binnen slechts 1 week
 • 99% van de ondervraagden zagen binnen 4 weken zichtbaar minder rimpeltjes en een jeugdiger uitziende huid rond de ogen

Gebruik: 's Morgens en 's avonds na de reiniging met de Royal Revitalizing Gentle Cleansing Milk breng je de Longevity Eye Crème uit de Royal Revitalize aan door voorzichtig met de ringvinger vanuit de binnenkant van de ogen naar buiten langs de onderste oogkas te deppen.

Lift vervolgens terwijl je maar heel zachtjes drukt de vinger langs het wenkbrauwbot tot aan de binnenste ooghoek. 

Belangrijkste ingrediënten:

 • Royal Jelly RJX is een exclusieve technologie die de kracht van de natuurlijke Gelée Royale met een veelvoud vergroot en de huid helpt om er jonger uit te zien en aan te voelen
 • Zeewier helpt de huid de effecten van ontstekingstriggers op de huid te verminderen, waaronder de door allergenen veroorzaakte zwellingen onder de ogen
 • Maniok en kastanjebloesemextracten verstevigen de huid en laten de huid rond de ogen er fris en jeugdig uitzien

Verpakking: Dispenser 15 ml 

 

Jonge huid Tips By Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. Start je gezichtsbehandeling altijd met schone handen.

2. Ga nooit slapen met make-up op. Als je je make-up niet verwijdert, kan het dode huidcellen tegenhouden om de huid te verlaten en daardoor zorgen voor puistjes, mee-eters en allerlei andere vlekken. 

3. Een van de belangrijkste stappen qua huidverzorging is het 's avonds reinigen van de huid. Dit doe je best voor je 's avonds in het zeteltje kruipt. Reinigen verwijdert niet alleen make-up en onzuiverheden, maar stelt ook de huid pas in staat om de verzorgende eigenschappen van een serum of hydraterende crème volledig op te nemen. Een goede reiniging is de basis voor alle resultaten van huidverzorging. 

4. De huid rond de ogen is extreem dun en toont als eerste leeftijdsverschijnselen, stress en aanhoudend slaapgebrek. Breng hier altijd 2x daags oogverzorging aan. Als het oogproduct 1x daags gebruikt wordt heb je maar de helft van de resultaten.

5. Regelmatig last van wallen onder de ogen? Bewaar de oogcrème in de koelkast. 

6. Breng gerust een beetje oogcrème aan op de tere huid rond de lippen. 

7. Jonge dames gebruiken óók een oogverzorgingsproduct om de gevoelige oogzone te verzorgen. Dit is bovendien een preventieve maatregel om latere tekenen van huidveroudering zoveel mogelijk te beperken. 

8. Je kan de Longevity Eye Crème ook in een Skin Care Set kopen met  grote korting. Benieuwd? Klik hier

Belangrijke informatie over Jafra producten, die je een goed gevoel kunnen geven.

Jafra heeft een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties.

Jafra Gelée Royale is een duurzame grondstof. Bijen worden bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL producten op geen enkel wijze schade toegebracht. 
 

Zo hoogwaardig van kwaliteit als de Revitalize lijn is, helpt ze je ook om tijd te besparen. Want een goede huidverzorgings-routine hoeft niet langer dan een paar minuten te duren. Zo gemakkelijk is het.

€ 40,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen