Longevity Creme

Jafra Royal Revitalize Longevity Crème

Deze Jafra crème helpt om ouderdomsverschijnselen van de huid tegen te gaan

Productbeschrijving: Dit power product zit boordevol moderne anti-aging technologie die al bij een eerste toepassing resultaten opleveren. Ultra rijke formule voedt, verstevigt en revitaliseert met speciale verjongingstechnologie.

Gelée Royale is de "super brandstof" voor de bijenkoningin.

Gelée Royale voedt haar, geeft haar energie en verlengt haar levensduur met 40- tot het 50 voudige. In 1956 nam Jafra oprichtster Jan Day het patent op Royal Jelly in huidverzorging. Vandaag de dag wordt er elke 6 seconden ergens op de wereld een Jafra Royal Jelly product verkocht.

Onze nieuwste technologie is RJX: De in Jafra Royal opgenomen Royal Jelly RJX is qua werkzaamheid uniek. Het vergroot aantoonbaar de celregeneratie, versterkt de huidbarrière en optimaliseert de stevigheid en elasticiteit van de huid. 

Deze unieke RJX technologie bevindt zich in Jafra Royal huidverzorgingsproducten en Jafra Royal Make-up. Er 7 jaar jonger uitzien wil toch iedereen met 4 stappen in maximum 4 minuten.

Heel geschikt voor wie graag een vollere crème gebruikt. Of voor een droog tot normaal huidbeeld. Trekt goed in en blijft niet vettig (een topper bij veel vaste klanten). Ook geschikt voor heren.

Wat doet het/voordelen:

 • Aangename vollere structuur
 • Niet vettig en trekt snel in
 • Langdurige hydratie
 • Frissere uitstraling
 • Zichtbaar minder rimpeltjes
 • Versnelt de verjonging van de huid
 • De huid ziet er 7 jaar jonger uit in 4 weken

Gebruik: Gebruik de Longevity Crème elke ochtend en avond na de reiniging en het gebruik van de serum. 365 dagen per jaar gebruik je hierna 's morgens de Solar Protection SPF 50 omdat zon en licht zijn de grootste boosdoeners van onze huidveroudering zijn. 

Belangrijkste ingrediënten:

 • Royal Jelly RJX is een exclusieve technologie die de kracht van de natuurlijke Gelée Royale met een veelvoud vergroot en de huid helpt om er jonger uit te zien en aan te voelen
 • Manuka honing is rijk aan anti- oxidanten
 • Shea Butter hydrateren en kalmeren de huid
 • Vitamine A, C en E zijn krachtige anti-oxidanten die erom bekend staan de huidteint gelijkmatiger te maken
 • Alfalfa extract maakt fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar
 • Hyaluronzuur is een natuurlijke hydraterende stof die de capaciteit heeft grote hoeveelheden water te binden. Werkt als een wateropslag en zorgt voor elasticiteit en veerkracht

Waarom het goed is voor je huid om dagelijks producten te gebruiken met Hyaluronzuur kun je lezen in de blog of klik hier

Verpakking: Luxe pot 50 ml 

 

Tips voor een mooie huid By Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. Hoe start je gezichtsverzorging? Met schone handen.

2. Ga nooit slapen met make-up op. Als je je make-up niet verwijdert, kan het dode huidcellen tegenhouden om de huid te verlaten en daardoor zorgen voor puistjes, mee-eters en allerlei andere vlekken. 

3. Een van de belangrijkste stappen qua huidverzorging is het 's avonds reinigen van de huid. Dit doe je best voor je 's avonds in je zeteltje kruipt. Reinigen verwijdert niet alleen make-up en onzuiverheden, maar stelt ook de huid pas in staat om de verzorgende eigenschappen van een serum of hydraterende crème volledig op te nemen. Een goede reiniging is de basis voor alle resultaten van huidverzorging. 

4. Gebruik de bijgeleverde spatel i.v.m. de hygiëne. De Revitalize Longevity Crème gaat zo óók langer mee.

5. De Solar Protection SPF50 dient 365 dagen per jaar een onderdeel te zijn van de ochtend verzorging. Zelfs op een bewolkte dag (de meeste UV stralen dringen door de wolken heen) of een half uurtje lunchpauze buiten.

6. Eerlijk is eerlijk, ik geef graag oprecht advies. Enkel de Longevity Crème 's morgens en 's avonds gebruiken is niet voldoende. Je hebt minstens de Solar Protection SPF 50 overdag nodig anders is de huid niet beschermt tegen zon en licht. Het is anders zonde van je kwalitatieve crème. De voordeligste manier om de Longevity Crème aan te kopen is gebruik maken van Skin Care set korting. Klik hier

Belangrijke informatie over Jafra producten, die je een goed gevoel kunnen geven.

Jafra heeft een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties.

Jafra Gelée Royale is een duurzame grondstof. Bijen worden bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL producten op geen enkel wijze schade toegebracht. 


Zo hoogwaardig van kwaliteit als de Revitalize lijn is, helpt ze je ook om tijd te besparen. Want een goede huidverzorgings-routine hoeft niet langer dan een paar minuten te duren. Zo gemakkelijk is het.

€ 81,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen