Line & Pore Serum

Jafra Royal Refvitalize Line & Pore Perfecting Serum

Een krachtpatser van een Jafra serum met hyaluronzuur

Gelée Royale is de "super brandstof" voor de bijenkoningin.

Gelée Royale voedt haar, geeft haar energie en verlengt haar levensduur met 40- tot het 50 voudige. In 1956 nam Jafra oprichtster Jan Day het patent op Royal Jelly in huidverzorging. Vandaag de dag wordt er elke 6 seconden ergens op de wereld een Jafra Royal Jelly product verkocht.

Onze nieuwste technologie is RJX: De in Jafra Royal opgenomen Royal Jelly RJX is qua werkzaamheid uniek. Het vergroot aantoonbaar de celregeneratie, versterkt de huidbarrière en optimaliseert de stevigheid en elasticiteit van de huid. 

Deze unieke RJX technologie bevindt zich in Jafra Royal huidverzorgingsproducten en Jafra Royal Make-up. Er 7 jaar jonger uitzien wil toch iedereen met 4 stappen in maximum 4 minuten.

Productbeschrijving: Dit serum uit onze Royal Revitalize lijn zorgt voor een gladder uitziende huid. Een lichtreflecterende technologie, vitamine A en Jafra's exclusieve RJX technologie dragen eraan bij de huid te verstevigen, gladder te maken. Ook vermindert het fijne lijntjes en poriën.

Wat doet het/voordelen:

  • Een serum is onmisbaar in het huidverzorgingsritueel
  • Dit serum bevat hoge concentraties van werkzame stoffen
  • Maakt de huid strakker
  • Vermindert fijne lijntjes
  • Poriëngrootte wordt verkleind

Gebruik: 's Morgens en s' avonds na de reiniging met de Royal Revitalizing Gentle Cleansing Milk breng je de Line & Pore Perfecting Serum aan. Dit serum is niet alleen geschikt voor het gezicht, maar gebruik het op elk deel van de huid dat ondersteuning nodig heeft. Bijvoorbeeld decolleté lijntjes.

Belangrijkste ingrediënten:

  • Royal Jelly RJX is een exclusieve technologie die de kracht van de natuurlijke Gelée Royale met een veelvoud vergroot en de huid helpt om er jonger uit te zien en aan te voelen
  • Vitamine A vermindert fijne lijntjes, verfijnt het huidbeeld en beschermt tegen schade door vrije radicalen
  • Zeewier werkt direct gladmakend en verstevigend
  • Hyaluronzuur is een natuurlijke hydraterende stof die de capaciteit heeft grote hoeveelheden water te binden. Werkt als een wateropslag en zorgt voor elasticiteit en veerkracht

Waarom het goed is voor je huid om dagelijks producten te gebruiken met Hyaluronzuur kun je lezen in de blog of klik hier

Verpakking: Dispenser 30 ml 

 

Beauty Tip By Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. Start de gezichtsverzorging met schone handen.

2. Ga nooit slapen met make-up op. Als je je make-up niet verwijdert, kan het dode huidcellen tegenhouden om de huid te verlaten en daardoor zorgen voor puistjes, mee-eters en allerlei andere vlekken. 

3. Een van de belangrijkste stappen qua huidverzorging is het 's avonds reinigen van de huid. Dit doe je best voor je 's avonds in je zeteltje kruipt. Reinigen verwijdert niet alleen make-up en onzuiverheden, maar stelt ook de huid in staat om de verzorgende eigenschappen van een serum of hydraterende crème volledig op te nemen.

4. Benieuwd naar setkorting? Klik hier

5. Waarom mag de Line & Pore Serum van de Revitalize lijn wel overdag gebruikt worden en andere Vitamine A producten niet? De vitamine A in het Line & Pore Perfecting Serum is een gestabiliseerde vorm van vitamine A genaamd Retinol Palmitate. Omdat het gestabiliseerd is, oxideert het niet bij daglicht.

Belangrijke informatie over Jafra producten, die je een goed gevoel kunnen geven.

Jafra heeft een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties.

Jafra Gelée Royale is een duurzame grondstof. Bijen worden bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL producten op geen enkel wijze schade toegebracht. 

Zo hoogwaardig van kwaliteit als de Revitalize lijn is, helpt ze je ook om tijd te besparen. Want een goede huidverzorgings-routine hoeft niet langer dan een paar minuten te duren. Zo gemakkelijk is het.

€ 46,50

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen