Gentle Cleansing Milk

Jafra Royal Revitalize Gentle Cleansing Milk

De "slimme" gezichtsreiniger. Een tonic mag na de Jafra reiniger niet gebruikt worden

Reinig, zuiver en verbeter je huid met de Gentle Cleansing Milk van de Royal Revitalize lijn met RJx technologie

Gelée Royale is de "super brandstof" voor de bijenkoningin.

Gelée Royale voedt haar, geeft haar energie en verlengt haar levensduur met 40- tot het 50 voudige. In 1956 nam Jafra oprichtster Jan Day het patent op Royal Jelly in huidverzorging. Vandaag de dag wordt er elke 6 seconden ergens op de wereld een Jafra Royal Jelly product verkocht.

Onze nieuwste technologie is RJX: De in Jafra Royal opgenomen Royal Jelly RJX is qua werkzaamheid uniek. Het vergroot aantoonbaar de celregeneratie, versterkt de huidbarrière en optimaliseert de stevigheid en elasticiteit van de huid. 

Deze unieke RJX technologie bevindt zich in Jafra Royal huidverzorgingsproducten en Jafra Royal Make-up. Er 7 jaar jonger uitzien wil toch iedereen met 4 stappen in maximum 4 minuten.

Productbeschrijving: Een zachte huidverzorgende reinigingsmelk verrijkt met Jafra's exclusieve RJX. Geschikt voor elk huidtype en elke huidleeftijd.

Wat doet het/voordelen:

  • Verwijdert Make-up, talg en onzuiverheden
  • Het reinigt en kalmeert de huid
  • Na de reiniging is de huid klaar voor verdere verzorging. En dat merk je. Op een gereinigde huid worden de daarop volgende verzorgingsproducten veel beter opgenomen door de huid

Gebruik: Schuim de Royal Jelly Gentle Cleansing Milk iedere morgen en avond met de handen licht op en breng het aan op de vochtige huid. Reinig de huid goed en spoel deze grondig af met lauw warm water.

Voor een intensievere reiniging gebruik je de Revitalizing Sonic Cleanser. Tot wel 7.200 toeren per minuut is dit apparaat een echt reinigingswonder. Een vooruitstrevende ultrasoonreiniging, een methode die vele malen beter werkt dan het reinigen met de hand of een washandje. Klik hier.

Contact met de ogen en het gebied rond de ogen moet vermeden worden. Reinig de ogen met de Dual Action Makeup Remover om rimpelvorming rond de ogen te vertragen en te verminderen. Ook geschikt voor wimperextensions. Klik hier. 

Belangrijkste ingrediënten:

  • Royal Jelly RJX is een exclusieve technologie die de kracht van de natuurlijke Gelée Royale met een veelvoud vergroot en de huid helpt om er jonger uit te zien en aan te voelen
  • Vitamine C is een krachtig anti-oxidant en maakt de huid lichter
  • Japans duizendknoopextract verbetert het huidbeeld en zorgt voor een stralende huid

Verpakking: Tube 125 ml

 

Skin Care Beauty Tips BY Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. Start je gezichtsverzorging altijd met schone handen.

2. Ga nooit slapen met make-up op. Als je je make-up niet verwijdert, kan het dode huidcellen tegenhouden om de huid te verlaten en daardoor zorgen voor puistjes, mee-eters en allerlei andere vlekken. 

3. Een van de belangrijkste stappen qua huidverzorging is het 's avonds reinigen van de huid. Dit doe je best voor je 's avonds in je zeteltje kruipt. Reinigen verwijdert niet alleen make-up en onzuiverheden, maar stelt ook de huid pas in staat om de verzorgende eigenschappen van een serum of hydraterende crème volledig op te nemen. Een goede reiniging is de basis voor alle resultaten van huidverzorging. 

4. Gebruik de reiningsmelk niet op een washand. Hier trekt teveel product in.

5. Klassieke gezichtsreinigers die reinigen de huid. Deze luxe reiniger is een “slimme” reiniger, want reinigt niet alleen de huid, maar heeft ook een voedende werking. Stel je gebruikt erna een tonic, dan haal je de voedende Royal Jelly die je huid aan het voeden is weg. Zo als een vloer die je boent, die wordt erna ook niet geschuurd. Ga daarna pas verder met de volgende stappen van je skin care ritueel.

6. Benieuwd naar setkorting? Klik hier.

Belangrijke informatie over Jafra producten, die je een goed gevoel kunnen geven.

Jafra heeft een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties.

Jafra Gelée Royale is een duurzame grondstof. Bijen worden bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL producten op geen enkel wijze schade toegebracht. 

 

Zo hoogwaardig van kwaliteit als de Revitalize lijn is, helpt ze je ook om tijd te besparen. Want een goede huidverzorgings-routine hoeft niet langer dan een paar minuten te duren. Zo gemakkelijk is het.

€ 35,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen