Extra Hydration Serum

Jafra Royal Revitalize Extra Hydration Serum

Power food voor je huid met dit Jafra serum voor een droge, vochtarme of normale huid

Gelée Royale is de "super brandstof" voor de bijenkoningin.

Gelée Royale voedt haar, geeft haar energie en verlengt haar levensduur met 40- tot het 50 voudige. In 1956 nam Jafra oprichtster Jan Day het patent op Royal Jelly in huidverzorging. Vandaag de dag wordt er elke 6 seconden ergens op de wereld een Jafra Royal Jelly product verkocht.

Onze nieuwste technologie is RJX: De in Jafra Royal opgenomen Royal Jelly RJX is qua werkzaamheid uniek. Het vergroot aantoonbaar de celregeneratie, versterkt de huidbarrière en optimaliseert de stevigheid en elasticiteit van de huid. 

Deze unieke RJX technologie bevindt zich in Jafra Royal huidverzorgingsproducten en Jafra Royal Make-up. Er 7 jaar jonger uitzien wil toch iedereen met 4 stappen in maximum 4 minuten.

Productbeschrijving: Het Extra Hydration Serum is een geconcentreerd serum en verzorgt de dorstige en vermoeide huid door extra hydratatie 24 uur lang. Laat de droge huid er jonger uitzien.

Wat doet het/voordelen:

  • Het serum verzorgt de droge huid met 24 uur hydratatie
  • Kalmeert de zeer droge huid met hydraterende stoffen
  • Maakt de huid zacht en gladder 
  • Eeen goed gehydrateerde huid is ook minder gevoelig

Gebruik: 's Morgens en s' avonds na de reiniging met de Royal Revitalizing Gentle Cleansing Milk breng je de Extra Hydration Serum aan. Dit serum is niet alleen geschikt voor het gezicht, maar gebruik het op elk deel van de huid dat ondersteuning nodig heeft. Bijvoorbeeld de bovenkant van de handen.

Belangrijkste ingrediënten:

  • Royal Jelly RJX is een exclusieve technologie die de kracht van de natuurlijke Gelée Royale met een veelvoud vergroot en de huid helpt om er jonger uit te zien en aan te voelen
  • Vitamine E verzorgt de huid, maakt haar zacht en beschermt tegen schade door vrije radicalen
  • Zeewier is een 'power-pakket' en is rijk aan anti- oxidanten en heeft regenererende eigenschappen die de huid helpen om haar vochtgehalte te behouden en haar tegen omgevingsinvloeden te beschermen
  • Hyaluronzuur is een natuurlijke hydraterende stof die de capaciteit heeft grote hoeveelheden water te binden. Werkt als een wateropslag en zorgt voor elasticiteit en veerkracht

Waarom het goed is voor je huid om dagelijks producten te gebruiken met Hyaluronzuur kun je lezen in de blog of klik hier

Verpakking: Dispenser 30 ml

 

Beauty Tips By Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. Start de gezichtsverzorging met schone handen.

2. Ga nooit slapen met make-up op. Als je je make-up niet verwijdert, kan het dode huidcellen tegenhouden om de huid te verlaten en daardoor zorgen voor puistjes, mee-eters en allerlei andere vlekken. 

3. Een van de belangrijkste stappen qua huidverzorging is het 's avonds reinigen van de huid. Dit doe je best voor je 's avonds in je zeteltje kruipt. Reinigen verwijdert niet alleen make-up en onzuiverheden, maar stelt ook de huid pas in staat om de verzorgende eigenschappen van een serum of hydraterende crème volledig op te nemen. Een goede reiniging is de basis voor alle resultaten van huidverzorging. 

4. Benieuwd hoeveel korting je krijgt bij aankoop van een Skin Care set? Bekijk de setkortingen hier

Belangrijke informatie over Jafra producten, die je een goed gevoel kunnen geven.

Jafra heeft een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties.

Jafra Gelée Royale is een duurzame grondstof. Bijen worden bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL producten op geen enkel wijze schade toegebracht. 

 

Zo hoogwaardig van kwaliteit als de Revitalize lijn is, helpt ze je ook om tijd te besparen. Want een goede huidverzorgings-routine hoeft niet langer dan een paar minuten te duren. Zo gemakkelijk is het.​

€ 46,50

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen