PRO Dermal Line Filler

Jafra Pro Dermal Line Filler

Deze Jafra serum is een geconcentreerde gel met hyluronzuur die de rimpels onmiddellijk opvult en vermindert

Werking: Fijne lijntjes en rimpels worden gladder en strakker

Jafra PRO producten bieden al na 4 weken een hoogwaardige anti-aging werking met zichtbare resultaten.

Baanbrekende verzorging voor zichtbare resultaten: deze hightecht-producten, werken als een lifting maar zonder injecties. Rimpels, overpigmentering of verlies van elasticiteit. Elk product heeft zijn speciale werking.

Met JAFRA PRO is Jafra geslaagd om met behulp van een multidimensionale anti-aging-aanpak wordt het uiterlijk en het gedrag van de jeugdige huid nagebootst. 

Er moet rekening worden gehouden met zeer uiteenlopende aspecten om het jeugdige uiterlijk te behouden of weer te herstellen. Daartoe behoort de versteviging van de huid en de strijd tegen de zwaartekracht en de vermindering van fijne lijntjes en diepere rimpels.

De multidimensionale aanpak van JAFRA PRO houdt rekening met alle zeven dimensies van een zichtbaar jonger uitziende huid:

  • Lang aanhoudende hydratatie
  • Zichtbare vitaliteit en frisheid
  • Gelijkmatige teint
  • Elastische, sterke en zijdezachte huid
  • Vermindering van fijne lijntjes en diepere rimpels
  • Kalmering van de huid zonder ontstekingen en rode plekjes
  • Steviger en vollere gezichtscontouren

Voor een jeugdigere huid. Diepe rimpels lijken opgevuld en gladder. Waarom het goed is voor je huid om dagelijks producten te gebruiken met Hyaluronzuur kun je lezen in de blog of klik hier

Gebruik: ’s morgens en ’s avonds na de reiniging en voor de hydraterende verzorging lokaal met de vingertoppen op de lijntjes en rimpels aanbrengen en zachtjes inmasseren.

Verpakking: Tube van 30 ml

 

Bij geconcentreerd nadenken of sceptisch kijken trekken we vaak de wenkbrauwen op. Het resultaat: voorhoofdsrimpels, zoals denkrimpels of fronsrimpels.

Deze kunnen diep zijn. Wat tegen deze rimpels helpt? Let op een neutrale gezichtsmimiek en ontspan zoveel mogelijk heel bewust het voorhoofd. Cosmetische trucjes kunnen onder andere intensief werkende anti-aging serums met geconcentreerd hyaluronzuur zijn, bijvoorbeeld JAFRA PRO Dermal Line Filler. Klik hier

€ 83,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen