Jafra Pro Anti Aging

Jafra Pro gezichtsverzorgingsproducten zijn anti aging producten die cosmeceuticals bevatten.

Cosmeceutica is gevormd op basis van de woorden cosmetica en farmaceutica. Het betekent eeuwig jong. Cosmeceuticals zijn cosmetische producten met snelle farmaceutische werking. Met de Pro producten komen we in het premium segment.

Deze anti aging serums bevatten het exclusieve Jafra Pro complex voor een optimale werking van alle actieve werkzame stoffen.
Dankzij een multidimensionale technologie kan de huid het gedrag en het uiterlijk van een jonge huid nabootsen.

De Pro serums met cosmeceuticals is het veel meer dan de huid verzachten en hydrateren. Klinische testen tonen onmiddellijk waarneembare resultaten binnen 24 uur en duidelijk zichtbare verbeteringen binnen slechts 4 weken aan. Huidverjonging op het hoogste niveau zonder spuitjes.

De Pro anti aging lijn is bedoeld als “aanvullende" gezichtsverzorging. Je kan er ook mee “kuren”. Alle producten kunnen samen gebruikt worden, maar natuurlijk kunnen ze ook los ingezet worden.

Vanaf 20 jaar : Pro Even Tone (egale teint en poriën verkleinden) + Pro Eye Transformator (oogverzorging).
Vanaf 30 + : Het hele pakket is inzetbaar.

Deze anti aging serums gaan tot de diepste huidlaag, de Reinste Barriëre ( grens dode cellen/levende cellen), met ingrediënten die wetenschappelijk bewezen hebben in staat te zijn de huid te verbeteren en te verjongen.

Rimpels, overpigmentering of verlies van elasticiteit, elk product heeft zijn speciale werking en tegelijkertijd zijn ze dankzij ons Prp complex met zijn multifunctionele werkingsmechanisme allround experts op het gebied van anti aging.


JAFRA Consulente sinds 1993.
Advies nodig?

- Huidverzorgingsadvies
- Persoonlijk advies
- Kleur advies
- Huidtype bepalen
- Gratis proefbehandeling
- Workshop @home boeken
- Bijverdienste of Jafra in je salon integreren

Contacteer ons via de chat of telefonisch op +32 475 96 71 98