Jafra Gold Dynamics

Vanaf je veertigste jaar begint het herstel van je huid geleidelijk aan wat te vertragen. Vanaf 45 jaar begint de hormoonspiegel te veranderen, daardoor vertraagt onder andere de productie van collageen, wat aanleiding kan geven tot diepere rimpeltjes.

Ook kun je te maken gaan krijgen met sproeten, leeftijdvlekjes en zichtbare veranderingen in de huidskleur. Je huid heeft daarom behoefte aan intensieve verzorgingsproducten die de huid verstevigen en rimpels tegengaan.

Goud het geheim van een stralende huid. Goud is door de eeuwen heen altijd het symbool geweest van macht en rijkdom. Dit glanzende edelmetaal heeft unieke eigenschappen, die tot op heden door niets te vervangen zijn.

Al in de oudheid werd goud gebruikt om de huid strakker te maken, te koelen en te beschermen tegen ontstekingen. Goud laat zich wonderbaarlijk goed in de huid inmasserenen het gezicht krijgt een stralende, zachte teint.

Goud is ook Jafra ontdekt en onze Gold Dynamics producten zitten boordevol waardevol goud.

Jafra Gold Dynamics biedt met luxe, in natuurlijk goud-ferment gedrenkte texturen oplossingen voor een rijpere huid. Rijk voedende verzorging die je huid soepel maakt en er stralend uit laat zien. Een goede verzorging van de hals en decolleté is óók erg belangrijk.


JAFRA Consulente sinds 1993.
Advies nodig?

- Huidverzorgingsadvies
- Persoonlijk advies
- Kleur advies
- Huidtype bepalen
- Gratis proefbehandeling
- Workshop @home boeken
- Bijverdienste of Jafra in je salon integreren

Contacteer ons via de chat of telefonisch op +32 475 96 71 98