Spa Mud Mask

Jafra Spa Mud Mask

Heerlijk geurend moddermasker voor gelaat en lichaam

Het Jafra Mud Mask geeft gezicht en lichaam nieuwe energie en een rijke verzorging, doordat de huid wordt bevrijd van onzuiverheden en afgestorven huidschilfers. De huid wordt aangenaam gehydrateerd, verstevigd en gestimuleerd.

In dit masker zijn verschillende natuurlijke modder- en kleisoorten gebruikt, die overmatig vet verwijderen en de huid ontslakken, doordat onzuiverheden worden verwijderd. Daarnaast worden de huidfuncties gestimuleerd.

Moddermaskers hebben een interessante geschiedenis en worden al sinds de oudheid als een geschenk van de natuur beschouwd. 

Ze worden al eeuwenlang als diep-tereinigers voor de huid toegepast. Overmatig vet, onzuiverheden en dode huidcellen worden verwijderd en de huid krijgt een zacht en glad aanzien.

Ook vandaag nog profiteert de mens van de therapeutische eigenschappen van natuurlijke moddersoorten. Elke moddersoort heeft een andere samenstelling, gebaseerd op de geologische eigenschappen van de plaats van herkomst. In het algemeen is minerale modder, zoals de modder uit de Dode Zee, samengesteld uit meerdere lagen van sedimentaire kleisoorten, die gedurende vele eeuwen zijn opgebouwd. 

Voor wie is het:  Geschikt voor alle huidtypen. Voor iedereen die van de voordelen van een diepreinigend masker met verzorgende eigenschappen wilprofiteren

Wat doet het:

 • Bevrijdt de huid van onzuiverheden en afgestorven huidcellen
 • Verbetert de vochtverzorging en het vochtvasthoudend vermogen van de huid
 • Werkt ontslakkend en vermindert overmatig vet
 • Natuurlijke moddersoorten, verrijkt met Ayurveda plantenextracten geven een stralende teint
 • Natuurlijke hydratanten helpen de huid het vochtgehalte te bewaren
 • Vitamine E herstelt de soepelheid van de huid
 • Antioxidanten beschermen de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf

Gebruik:

 • Royaal aanbrengen op de gereinigde huid (gezicht, hals en/of lichaam). Vermijd de huid rond de ogen
 • 15 -20 minuten laten inwerken daarna grondig afspoelen
 • Huid met een laag vochtgehalte: eenmaal per week gebruiken
 • Huid met verhoogd vetgehalt en een laag vochtgehalte: tweemaal per week gebruiken
 • Huid met verhoogd vetgehalte: tot driemaal per week gebruiken

Ingrediënten: Het Mud Mask van JAFRA bevat een mix van drie moddersoorten van verschillende herkomst. Ze zijn zodanig gecombineerd dat optimaal gebruik gemaakt wordt van de reinigende en ontslakkende eigenschappen uit mineralen en kruiden.

Verpakking: Tube 250 ml +++ gratis maskerkwast tot einde voorraad.

 

Beauty Tips BY Ine van Deursen

1. Haal het product met een spatel/ maskerborstel of een plastic handschoen uit de verpakking. Gebruik niet de vingers. Zo tast de je gevoelige, natuurlijke formule niet aan. 

2. Verwijder bij het openen de beschermende folie direct volledig. Dan kan onder het folie geen water ophopen. Wat eventueel tot schimmelvorming kan leiden.

Enige belangrijke informatie over onze JAFRA producten waar je blij van wordt:

Jafra Cosmetics behoort tot de leidinggevende cosmeticamerken. 

Jafra producten worden streng getest door onafhankelijke laboratoria om de werking te bewijzen en ons uitgangspunt (het beste voor de huid) te bevestigen. Erkende dermatologen houden zorgvuldig toezicht om de kwaliteitszekerheid van de producten te waarborgen. Daarnaast garanderen marktonderzoeken met proefpanels de klant tevredenheid. 

Dierproeven worden niet gedaan. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties.

€ 33,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen