Jade Roller

Jafra Jade Roller

LAATSTE 3! Een echte jade roller als aanvulling op jouw dagelijkse gezichtsverzorging

Productbeschrijving: Deze hoogwaardige Jade roller is gemaakt van echte Jade. Waarom echte Jade? In tegenstelling tot nieuwe of imitatie Jade blijft echte kristalsteen een verkoelend gevoel geven, zelfs nadat je het enkele minuten in je hand hebt gehouden. Je Jafra Jade Roller heeft 2 uiteinden met verschillende groottes die gemaakt zijn van 100% natuurlijke jade.

De koelte van de Jade steen komt niet alleen de huid ten goede door ontstekingen te verminderen, maar vernauwt ook haarvaten onder de ogen om donkere kringen te verminderen. De actieve bestanddelen van je gebruikte Jafra skin care producten dringen beter in je huid.

Beauty tip: leg de roller in de koelkast voor de beste resultaten.

Wat doet het/voordelen:

  • Minder last van wallen onder de ogen
  • Minder zware oogleden
  • Een strakkere hals en decolleté
  • Verstevigt de huid door elastine te stimuleren
  • Minder rimpeltjes rond de ogen
  • Bevordert de lymfedrainage
  • Verhoogt de opname van jouw Jafra huidverzorgingsproducten
  • Verlichting van hoofdpijn bij het rollen over de slapen

Gebruik: Breng jouw favoriete verzorgingsproducten aan. Trek de roller in de richting over jouw huid zoals op de afbeelding hieronder. De smalle kant van de roller is ideaal voor rond je ogen. Maak de roller na elke gebruik schoon met een vochtig doekje. 

Na het gebruik merk je direct dat je een frissere blik hebt. Je lymfeklieren zijn weer in beweging en vullen nieuwe cellen aan. Als je rolt met een serum, heb je het voordeel voor jouw huid gemaximaliseerd. Je hebt wat meer kleur in je gezicht en je teint ziet er ‘levendiger’ uit.

Door de elastine in je huid en de collageen productie te stimuleren, wordt de tijd van de cel verdeling vertraagd, waardoor fijne lijntjes voorkomen kunnen worden. We raden aan om de jade roller 'ochtends en' s nachts gedurende 3 minuten te rollen, de lymfewegen te volgen om de afvoer van gifstoffen te bevorderen, met een zachte stevige druk.

Afmeting (ca. 145 x 45 mm)

€ 29,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen