Jafra Clear Smart

Sinds 1 oktober 2020 is Jafra Royal Clear Smart skin care lijn in collectie.

Deze nieuwe lijn Jafra gezichtsverzorging is voor tieners, jong volwassenen en volwassenen die last hebben van een onzuivere hormonale (puistjes, acné) huid.

Jafra Clear Smart is een eenvoudige verzorgingsritueel voor alle huidtypen en voor elke leeftijd. De nieuwe Jafra producten drogen de huid niet uit maar voorziet de huid van waardevol vocht omdat er in elk product Royal Jelly RJx zit.

Acné en huidonzuiverheden worden op een veilige, zachte en effectieve manier aangepakt met Clear Smart. Simpel uitgelegd zitten er stoffen in deze Jafra producten die zorgen dat de natuurlijke bacteriën op de huid in balans blijven. Ook worden bijwerkingen als rode vlekjes en een ruwe huid geminimaliseerd.

Het Jafra Clear Smart ritueel is vrij van geurstoffen omdat geurstoffen een allergische reactie kunnen veroorzaken en mensen met puistjes/acné hebben vaak last van een droge, rode, ontstoken en gevoelige huid.

Niet te vergeten het sociale aspect heeft te lijden bij hormonale acné. Ik blaas jouw leven nieuwe vreugde in. Ik beloof het jou. Jafra Cosmetica is skin care expert sinds 1956. Ik reik jou de hand voor een gezonde huid in 28 dagen. Niet tevreden, geld terug!

Liefs, Ine
Jafra consulente sinds 1993

Voor advies ben ik bereikbaar op +32 475 96 71 98