Jafra Brightening Dynamics

Het nadeel van ouder worden is het krijgen van rimpeltjes. Zijn die beginnende rimpeltjes jou al opgevallen? Het zichtbaar verouderen begint rond je 25 jaar. Je denkt: rimpeltjes komen met het ouder worden.

Dat klopt, maar je kunt beter een verzorgde dan een onverzorgde rimpel hebben. Als je tijdig start met goede huidverzorging kun je het verouderingsproces vertragen, rimpeltjes vervagen en verminderen. Jouw prijs komt op latere leeftijd als je gemiddeld genomen nog een mooiere huid hebt dan je leeftijdgenoten.

De Bringhtening lijn is de gezichtsverzorging voor de 25 tot 30 + leeftijden. Vanaf 1 februari 2020 is Luna Bright de opvolger van de Brigtening lijn. Brightening Pearl Cleanser blijft vast in collectie.

Start nu met de Luna Bright lijn. Met nog meer Royal Jelly met nog méér hoogwaardige ingrediënten om je huidbeeld te verbeteren en rimpeltjes te verminderen. Klik links in het item: Jafra Luna Bright en ontdek de nieuwe innovatieve gezicht verzorging van Jafra

JAFRA Consulente sinds 1993.
Advies nodig?

- Huidverzorgingsadvies
- Persoonlijk advies
- Kleur advies
- Huidtype bepalen
- Gratis proefbehandeling
- Workshop @home boeken
- Bijverdienste of Jafra in je salon integreren

Contacteer ons via de chat of telefonisch op +32 475 96 71 98. Bestel nu jouw Jafra producten in Jafra webshop met snelle levering in België en Nederland.