Jafra Brightening Dynamics

Het nadeel van ouder worden is het krijgen van rimpeltjes. Zijn die beginnende rimpeltjes jou al opgevallen? Het zichtbaar verouderen begint rond je 25 jaar. Je denkt: rimpeltjes komen met het ouder worden.

Dat klopt, maar je kunt beter een verzorgde dan een onverzorgde rimpel hebben. Als je tijdig start met goede huidverzorging kun je het verouderingsproces vertragen, rimpeltjes vervagen en verminderen. Jouw prijs komt op latere leeftijd als je gemiddeld genomen nog een mooiere huid hebt dan je leeftijdgenoten.

De Bringhtening lijn is de gezichtsverzorging voor de 25 tot 30 + leeftijden. Vanaf 1 februari 2020 is Luna Bright de opvolger van de Brigtening lijn. Brightening Pearl Cleanser blijft vast in collectie. Tot en met juni 2020 zijn de Brightening Toner, Brightening dagcrème en Brightening nachtcrème los te koop.

De Brightening Dynamics lijn bestaat uit Brightening Pearl Cleanser, Brightening Toner, Brightening Dagcrème en Brightening Nachtcrème. Deze bevatten een mix van winterkers, zoethout en extract van Indische kruisbessen.

Deze ingrediënten laten de vermoeide, vale huid er weer stralend uitzien en gaat voortijdige huidveroudering tegen. Bevat het Brighten Smart Complex met ayurvediche stoffen voor een gladde en een gelijkmatige huidbeeld. Zo houd je jouw huid mooi.

In welke volgorde gebruik je jouw Jafra gezichtsverzorging? Geen nood! Bij aankoop van Jafra producten ontvang je altijd een stappenplan voor jouw huidverzorging. Het begin van een mooie huid: jij zult altijd je make-up verwijderen voor het slapengaan.

Start nu met de Luna Bright lijn. Met nog meer Royal Jelly met nog meer hoogwaardige ingrediënten om je huidbeeld te verbeteren en rimpeltjes te verminderen.

JAFRA Consulente sinds 1993.
Advies nodig?

- Huidverzorgingsadvies
- Persoonlijk advies
- Kleur advies
- Huidtype bepalen
- Gratis proefbehandeling
- Workshop @home boeken
- Bijverdienste of Jafra in je salon integreren

Contacteer ons via de chat of telefonisch op +32 475 96 71 98. Bestel nu jouw Jafra producten in Jafra webshop met snelle levering in België en Nederland.