Skin Drench Gel Mask

Jafra Royal Boost Skin Drench Gel Mask

Dit gel masker voorziet de huid van extra vocht

Productbeschrijving: Hydraterend en kalmerend gelmasker met Royal Jelly RJx. Speciaal voor de droge/gevoelige huid.

Wat doet het/voordelen:

  • Hydraterend en kalmerend gel masker met watermeloenextract
  • Voor alle huidtypen
  • Kalmeert de zeer droge en gestreste huid
  • Weldadig werkende werkzame stoffen verminderen rode plekken
  • Maakt de huid soepel
  • Beschermen tegen fijne lijntjes en de eerste tekenen van huidveroudering

Gebruik: 1 tot 3 keer per week op een gereinigde huid aanbrengen en 10 tot 15 minuten laten inwerken. Niet kort rond de ogen en de mond aanbrengen. Met lauw warm water grondig afspoelen en de huid vervolgens zachtjes droog deppen. Verder gaan met de volgende huidverzorgingsstappen.

Belangrijkste werkzame stoffen:

  • Royal Jelly RJx
  • Matcha
  • Watermeloen 

Verpakking: Tube 50 ml  +++ gratis maskerkwast (tot einde voorraad)!

 

Gelée Royale is de "super brandstof" voor de bijenkoningin. Gelée Royal voedt haar, geeft haar energie en verlengt haar levensduur met 40 tot het 50 voudige.

In 1956 nam Jafra oprichtster Jan Day het patent op Royal Jelly in huidverzorging. Vandaag de dag wordt er elke 6 seconden ergens op de wereld een Jafra Royal Jelly product verkocht.

Onze nieuwste technologie is RJx: De in Jafra Royal opgenomen Royal Jelly RJx is qua werkzaamheid uniek. Het vergroot aantoonbaar de celregeneratie, versterkt de huidbarrière en optimaliseert de stevigheid en elasticiteit van de huid. 

Deze unieke RJx technologie bevindt zich in Jafra Royal huidverzorgingsproducten en Jafra Royal Make-up. Er 7 jaar jonger uitzien wil toch iedereen met 4 stappen in maximum 4 minuten.

Verheug je op een stralende huid die er met en zonder make-up gewoon fantastisch uitziet. Het Boost ritueel is leuk om te doen en zorgt in slechts enkele minuten per dag voor een frisse, stralende teint. De Royal Boost lijn is de ideale verzorging voor de jonge huidleeftijd van 17 tot ongeveer 27 jaar. 

Gezichtsverzorging met Royal Boost voor de normale en/of gevoelige huid in 4 stappen. Het Skin Drench Gel Masker is een onderdeel van de huidverzorging. Milde formules zorgen voor belangrijke hydratatie van de huid. Deze Boost lijn kalmeert, verzacht en verzorgt de huid en laat de droge en gevoelige huid er weer stralend uitzien.

 

Gezichtsverzorging tips voor de jonge huid BY Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. Start gezichtsverzorging altijd met schone handen. 

2. Ga nooit slapen met make-up op. Als je je make-up niet verwijdert, kan het dode huidcellen tegenhouden om de huid te verlaten en daardoor zorgen voor puistjes, mee-eters en allerlei andere vlekken. 

3. Droge wangen maar vettig voorhoofd? Verwen je wangen met een hydraterend, voedend masker en breng op de gemende en vetter aanvoelende plaatsen de matterende formule met kleiaarde aan. Klik hier.

4. Het vochtinbrengde Masker is ook te koop in een gezichtsverzorgingspakket. Meer info en setkortingen, klik hier.

Belangrijke informatie over Jafra producten, die je een goed gevoel kunnen geven.

Jafra Cosmetics behoort tot de leidinggevende cosmeticamerken. 
Wij hebben een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije Jafra producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergische reacties en irritaties.

Jafra Gelée Royale is een duurzame grondstof. Bijen worden bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL producten op geen enkel wijze schade toegebracht. 

 

€ 24,00

€ 22,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen