Quench It Moisturizer

Jafra Quench It Moisturizer

Royal Boost gezichtsverzorging voor de 17- tot 26 jarigen. Hydraterende en kalmerende vochtinbrengende crème voor 's morgens en 's avonds.

Gezichtsverzorging met Royal Boost voor de normale en/of gevoelige huid in 4 stappen. De Quench It Moisturizer is een onderdeel van de huidverzorging. Milde formules zorgen voor belangrijke hydratatie van de huid. Deze Boost lijn kalmeert, verzacht en verzorgt de huid en laat de droge en gevoelige huid er weer stralend uitzien.

Gelée Royale is de "super brandstof" voor de bijenkoningin. Gelée Royale voedt haar, geeft haar energie en verlengt haar levensduur met 40 tot het 50 voudige.

In 1956 nam Jafra oprichtster Jan Day het patent op Royal Jelly in huidverzorging. Vandaag de dag wordt er elke 6 seconden ergens op de wereld een JAFRA Royal Jelly product verkocht.

Onze nieuwste technologie is RJx: De in Jafra Royal opgenomen Royal Jelly RJx is qua werkzaamheid uniek. Het vergroot aantoonbaar de celregeneratie, versterkt de huidbarrière en optimaliseert de stevigheid en elasticiteit van de huid. 

Deze unieke RJx technologie bevindt zich in Jafra Royal huidverzorgingsproducten en Jafra Royal Color Make-up. Er 7 jaar jonger uitzien wil toch iedereen met 4 stappen in maximum 4 minuten.

Verheug je op een stralende huid die er met en zonder make-up gewoon fantastisch uitziet. Het Boost ritueel is leuk om te doen en zorgt in slechts enkele minuten per dag voor een frisse, stralende teint. De Royal Boost lijn is de ideale verzorging voor de jonge huidleeftijd van 17 tot ongeveer 27 jaar. 

Productbeschrijving: De Moisturizer is een hydraterende en kalmerende vochtinbrengende crème met Royal Jelly RJx uit onze Royal Boost lijn. Speciaal voor de droge/gevoelige huid. Hoe beter de droge huid gevoed wordt des te minder gevoelig wordt de huid.

Deze Jafra crème is de vervanger voor de Jafra dagcrème en Jafra nachtcrème. Dit omdat hierna dagelijks een zonnefilter oftewel SPF gebruikt dient te worden. Jafra gaat mee met de tijd waar wij in leven en een SPF in je Jafra dagcrème en Jafra nachtcrème zou de werkzame stoffen die er in zitten duidelijk verminderen. Daarom gebruik je elke ochtend, 365 dagen per jaar de Boost Play It Safe SPF 30 na je Moisturizer.

Wat doet het/voordelen:

  • Trekt snel in
  • De droge, gevoelige huid voelt meteen aangenaam zacht
  • Langhoudende hydratatie zonder te glimmen
  • Verminderen rode plekjes
  • Zorgt voor een soepele en gezonde huid

Gebruik: Dagelijks 's ochtends en 's avonds op het gezicht en de hals aanbrengen en inmasseren.

Belangrijkste werkzame stoffen:

  • RJx 
  • Matcha 
  • Açai
  • Hyaluronzuur 

Verpakking: Tube 50 ml


Gezichtsverzorging tips voor de jonge huid BY Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. Start gezichtsverzorging altijd met schone handen. 

2. Ga nooit slapen met make-up op. Als je je make-up niet verwijdert, kan het dode huidcellen tegenhouden om de huid te verlaten en daardoor zorgen voor puistjes, mee-eters en allerlei andere vlekken. 

3. 's Ochtends als laatste stap van het verzorgingsritueel breng je de Play It Safe Sunscreen SPF 30 aan. De SPF 30 dient 365 dagen per jaar gebruikt te worden. Ook als de  zon niet schijnt. Zon en licht zijn de grootste boosdoeners kwestie huidveroudering.

4. Ook kun je deze Moisurizer voor je gezicht in een gezichtsverzorgingsset kopen. Meer informatie en kortingen klik hier.

Belangrijke informatie over Jafra producten, die je een goed gevoel kunnen geven.

Jafra Cosmetics behoort tot de leidinggevende cosmeticamerken. Wij hebben een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije Jafra producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergische reacties en irritaties.

Jafra Gelée Royale is een duurzame grondstof. Bijen worden bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL producten op geen enkel wijze schade toegebracht. 

€ 39,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen