Play It Safe Sunscreen SPF 30

Deze Jafra crème beschermt de jeugdige huid tegen negatieve omgevingsinvloeden en UV-straling

Gelée Royale is de "super brandstof" voor de bijenkoningin. Gelée Royale voedt haar, geeft haar energie en verlengt haar levensduur met 40 tot het 50 voudige.

In 1956 nam Jafra oprichtster Jan Day het patent op Royal Jelly in huidverzorging. Vandaag de dag wordt er elke 6 seconden ergens op de wereld een Jafra Royal Jelly product verkocht.

Onze nieuwste technologie is RJx: De in Jafra Royal opgenomen Royal Jelly RJx is qua werkzaamheid uniek. Het vergroot aantoonbaar de celregeneratie, versterkt de huidbarrière en optimaliseert de stevigheid en elasticiteit van de huid. 

Deze unieke RJx technologie bevindt zich in Jafra Royal huidverzorgingsproducten en Jafra Royal Color Make-up. Er 7 jaar jonger uitzien wil toch iedereen met 4 stappen in maximum 4 minuten.

Verheug je op een stralende huid die er met en zonder make-up gewoon fantastisch uitziet. Het Boost ritueel is leuk om te doen en zorgt in slechts enkele minuten per dag voor een frisse, stralende teint. De Royal Boost lijn is de ideale verzorging voor de jonge huidleeftijd van 17 tot ongeveer 27 jaar. 

Gezichtsverzorging met Royal Boost voor de normale en/of gevoelige huid in 4 stappen. De Sunscreen SPF 30 is een onderdeel van de huidverzorging. Milde formules zorgen voor belangrijke hydratatie van de huid. Deze Boost lijn kalmeert, verzacht en verzorgt de huid en laat de droge en gevoelige huid er weer stralend uitzien.

Productbeschrijving: Een hydraterende en kalmerende Sunscreen SPF 30 met Royal Jelly RJX uit onze Boost lijn. Speciaal voor de droge/gevoelige huid.

Wat doet het/voordelen:

  • Verzorgt de huid
  • Verzacht de huid
  • Kalmeert de huid
  • Voelt als fluweel aan op de huid zonder sporen achter te laten
  • Deze crème beschermt tegen negatieve omgevingsinvloeden en UV-straling.

Gebruik: 's Ochtends als laatste stap van het verzorgingsritueel op het gezicht en de hals aanbrengen. Eventueel kun je daarna de Make-up aanbrengen. De Suncreen moet 365 dagen per jaar gebruikt worden. Ook als de  zon niet schijnt. Zon en licht zijn de grootste boosdoeners kwestie huidveroudering.

Belangrijkste werkzame ingrediënten:

  • Royal Jelly RJX
  • Matcha
  • Gember

Verpakking: Tube 50 ml


Gezichtsverzorging tips voor de jonge huid BY Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. Start gezichtsverzorging altijd met schone handen. 

2. Ga nooit slapen met make-up op. Als je je make-up niet verwijdert, kan het dode huidcellen tegenhouden om de huid te verlaten en daardoor zorgen voor puistjes, mee-eters en allerlei andere vlekken. 

3. Gebruik 's ochtens voor de Suncreen SPF 30 dagelijks de Quench It Moisturizer. Klik hier.

4. De Suncreen SPF 30 kun je ook met setkorting kopen. Voor gezichtsverzorging met korting klik hier.

Belangrijke informatie over Jafra producten, die je een goed gevoel kunnen geven.

Jafra heeft een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties.

Jafra Gelée Royale is een duurzame grondstof. Bijen worden bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL producten op geen enkel wijze schade toegebracht. 

€ 39,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen