Micellar Cleansing Water

Jafra Micellar Cleansing Water

Micellar Cleansing Water met Royal Jelly RJX voor een snelle en eenvoudige reiniging. Dit Jafra product is vrij van geurstoffen

 

Gelée Royale is de "super brandstof" voor de bijenkoningin. Gelée Royale voedt haar, geeft haar energie en verlengt haar levensduur met 40 tot het 50 voudige.

In 1956 nam Jafra oprichtster Jan Day het patent op Royal Jelly in huidverzorging. Vandaag de dag wordt er elke 6 seconden ergens op de wereld een Jafra Royal Jelly product verkocht.

Onze nieuwste technologie is RJx: De in Jafra Royal opgenomen Royal Jelly RJx is qua werkzaamheid uniek. Het vergroot aantoonbaar de celregeneratie, versterkt de huidbarrière en optimaliseert de stevigheid en elasticiteit van de huid. 

Deze unieke RJx technologie bevindt zich in Jafra Royal huidverzorgingsproducten en Jafra Royal Make-up. Er 7 jaar jonger uitzien wil toch iedereen met 4 stappen in maximum 4 minuten.

Verheug je op een stralende huid die er met en zonder make-up gewoon fantastisch uitziet. Het Boost ritueel is leuk om te doen en zorgt in slechts enkele minuten per dag voor een frisse, stralende teint. De Royal Boost lijn is de ideale verzorging voor de jonge huidleeftijd van 17 tot ongeveer 27 jaar. 

Gezichtsverzorging met Royal Boost voor de normale en/of gevoelige huid in 4 stappen. Het Micellar Cleansing Water is een onderdeel van de huidverzorging. Milde formules zorgen voor belangrijke hydratatie van de huid. Deze Boost lijn kalmeert, verzacht en verzorgt de huid en laat de droge en gevoelige huid er weer stralend uitzien.​

Productbeschrijving: Micellair reinigingswater met Royal Jelly RJx voor een snelle, eenvoudige en effectieve reiniging. Speciaal voor een droge/gevoelige huid. 

Wat doet het/voordelen:

  • Kalmeert en verzorgt de huid al tijdens het reinigen
  • Micellen werken als magneetjes, ze trekken make-up, vuildeeltjes en onzuiverheden aan en verwijderen ze in één stap

Gebruik: Gebruik Micellar Cleansing Water elke ochtend en avond. Doe weinig Micellar Cleansing Water op een katoenen wattenschijfje en ga hiermee zachtjes over het gezicht en de hals. Niet op en rond de ogen.

Belangrijkste werkzame stoffen:

  • Royal Jelly RJX 
  • Matcha
  • Aloë Vera 

Verpakking: Flacon 200 ml

 

Gezichtsverzorging tips voor de jonge huid BY Ine van Deursen Jafra Cosmetics

1. Start gezichtsverzorging altijd met schone handen.

2. Ga nooit slapen met make-up op. Als je je make-up niet verwijdert, kan het dode huidcellen tegenhouden om de huid te verlaten en daardoor zorgen voor puistjes, mee-eters en allerlei andere vlekken. 

3. Een van de belangrijkste stappen qua huidverzorging is het 's avonds reinigen van de huid. Dit doe je best voor je 's avonds in je zeteltje kruipt. Reinigen verwijdert niet alleen make-up en onzuiverheden, maar stelt ook de huid pas in staat om de verzorgende eigenschappen van een serum of hydraterende crème volledig op te nemen. Een goede reiniging is de basis voor alle resultaten van huidverzorging.

4. Om langhoudende make-up te verwijderen, leg je een in Micellar Cleansing Water gedrenkt wattenschijfje vijf seconden op je huid en veeg de make-up er dan zachtjes af. Gebruik voor de ogen best de oogreiniger. Klik hier.

5. Gezichtsverzorgingsproducten kun je bij Jafra kopen. In set krijg je kortingen op je gezichtsverzorgingspakket tot ruim 50 euro. Klik hier.

Belangrijke informatie over Jafra producten, die je een goed gevoel kunnen geven.

Jafra Cosmetics behoort tot de leidinggevende cosmeticamerken. Wij hebben een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije Jafra producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergische reacties en irritaties.

Jafra Gelée Royale is een duurzame grondstof. Bijen worden bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL producten op geen enkel wijze schade toegebracht. 

€ 22,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen