Matte Control Moisturizer

Jafra Royal Boost Matte Control Moisturizer

Een matterende verzorging met Royal Jelly RJX voor 's morgens en 's avonds. Je moet dit eigenlijk zien als de Jafra dagcrème en ook als Jafra nachtcrème

Gelée Royale is de "super brandstof" voor de bijenkoningin. Gelée Royale voedt haar, geeft haar energie en verlengt haar levensduur met 40 tot het 50 voudige.

In 1956 nam Jafra oprichtster Jan Day het patent op Royal Jelly in huidverzorging. Vandaag de dag wordt er elke 6 seconden ergens op de wereld een Jafra Royal Jelly product verkocht.

Onze nieuwste technologie is RJx: De in Jafra Royal opgenomen Royal Jelly RJx is qua werkzaamheid uniek. Het vergroot aantoonbaar de celregeneratie, versterkt de huidbarrière en optimaliseert de stevigheid en elasticiteit van de huid. 

Deze unieke RJx technologie bevindt zich in Jafra Royal huidverzorgingsproducten en Jafra Royal Color Make-up producten. Er 7 jaar jonger uitzien wil toch iedereen met 4 stappen gezichtsverzorging in maximum 4 minuten.

Verheug je op een stralende huid die er met en zonder make-up gewoon fantastisch uitziet. Het Boost ritueel is leuk om te doen en zorgt in slechts enkele minuten per dag voor een frisse, stralende teint. De Royal Boost lijn is de ideale verzorging voor de jonge huidleeftijd van 17 tot ongeveer 27 jaar. 

In 4 eenvoudige stappen verzorg jij de normale, gemengde of vettere huid met de Boost gezichtsverzorgingsproducten. Deze matterende gezichtsverzorging is er een onderdeel van. Reinigt en verzorgt de huid met olievrije, snel intrekkende maar ook lichte gel formules. De huid voelt soepel en fris zonder te glimmen.

Productbeschrijving: Een lichte, olievrije en matterende gezichtsverzorging met Royal Jelly RJx. De snel intrekkende gel crème bevat voedende vitaminen en hydraterend hyaluronzuur. Ze maakt de huid soepel, glad en met een gave matte finish is de huid klaar voor de make-up. Speciaal voor de normale/gemengde/vettere huid.

Wat doet het/voordelen:

  • Hydrateert de huid
  • Verfijnt poriën oneffenheden
  • Vermindert gezichtsrimpeltjes
  • Neemt overtollige talg op
  • Egaliseert de huid en helpt de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan

Gebruik: Dagelijks na de reiniging 's ochtends en 's avonds op het gezicht en de hals aanbrengen.

Belangrijkste ingrediënten

  • Royal Jelly RJx
  • Matcha
  • Duindoorn 
  • Hyaluronzuur  

Verpakking: Tube 50 ml 

 

Gezichtsverzorging tips voor de jonge huid BY Ine van Deursen Jafra Cosmetics

1. Start gezichtsverzorging altijd met schone handen. 

2. Ga nooit slapen met make-up op. Als je je make-up niet verwijdert, kan het dode huidcellen tegenhouden om de huid te verlaten en daardoor zorgen voor puistjes, mee-eters en allerlei andere vlekken. 

3. 's Ochtends als laatste stap van het verzorgingsritueel breng je de Cover Me Sunscreen Broad Spectrum SPF 30 aan. De SPF 30 dient 365 dagen per jaar gebruikt te worden. Ook als de  zon niet schijnt. Zon en licht zijn de grootste boosdoeners kwestie huidveroudering.

4. Zoals elk ander huidtype heeft ook een gemengde/vette huid hydratatie nodig om de beschermende functies te behouden. Gebruik vetvrije formules met hyaluronzuur die hydrateren. 

5. Kies je graag Royal Boost in set met grote korting. Voor gezichtsverzorgingssets klik hier.

Belangrijke informatie over Jafra producten, die je een goed gevoel kunnen geven.

Jafra Cosmetics behoort tot de leidinggevende cosmeticamerken. Wij hebben een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije Jafra producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergische reacties en irritaties.


Jafra Gelée Royale is een duurzame grondstof. Bijen worden bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL producten op geen enkel wijze schade toegebracht. 

€ 39,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen