Detox Clay Mask

Jafra Royal Boost Detox Clay Mask

Dit is 1 van de Jafra maskers. Het Detox Clay Masker reinigt poriën diep en brengt de huid weer in balans

Gelée Royale is de "super brandstof" voor de bijenkoningin. Gelée Royale voedt haar, geeft haar energie en verlengt haar levensduur met 40 tot het 50 voudige.

In 1956 nam Jafra oprichtster Jan Day het patent op Royal Jelly in huidverzorging. Vandaag de dag wordt er elke 6 seconden ergens op de wereld een Jafra Royal Jelly product verkocht.

Onze nieuwste technologie is Royal Jelly RJx: Het is qua werkzaamheid uniek. Het vergroot aantoonbaar de celregeneratie, versterkt de huidbarrière en optimaliseert de stevigheid en elasticiteit van de huid. Je vindt RJx in de Royal Boost-, Revitalize- en in de Jafra Royal Color Make-up lijn.

Verheug je op een stralende huid die er met en zonder make-up gewoon fantastisch uitziet. Het Boost ritueel is leuk om te doen en zorgt in slechts enkele minuten per dag voor een frisse, stralende teint. De Royal Boost lijn is de ideale verzorging voor de jonge huidleeftijd van 17 tot ongeveer 27 jaar. 

Je hebt maar 4 eenvoudige stappen nodig om je gezcht optimaal te verzorgen. Verzorg de normale, gemengde of vettere huid met de Boost gezichtsverzorgingsproducten. Het Detox Clay Mask is van de 4 gezichtsverzorgingsstappen. Reinig en verzorg de huid met olievrije, snel intrekkende maar ook lichte gel formules. De huid voelt soepel en fris zonder te glimmen.

Productbeschrijving: Een kleimasker met Royal Jelly RJx dat rijk is aan mineralen en anti-oxidanten. Een masker voor de normale/gemengde/vettere huid.

Wat doet het/voordelen:

  • Het Detox Clay Mask trekt onzuiverheden weg
  • Reinigt poriëndiep
  • Brengt de huid weer in balans
  • Een heel werkzame 3 in 1 formule neemt overtollige talg op, verwijdert vuildeeltjes en laat een vermoeide, vale huid weer stralen
  • De huid is erna fris, soepel en stralend mooi

Gebruik: Breng het gezichtsmasker 2 tot 3 keer per week aan op de gereinigde huid. Laat het masker 10 tot 20 minuten laten inwerken. Niet dicht rond de ogen en de mond aanbrengen. Met lauw water grondig afspoelen en de huid vervolgens zachtjes droog deppen.

Belangrijkste ingrediënten:

  • Royal Jelly RJX 
  • Matcha
  • Spinazie 
  • Natuurlijke kleiaarde

Verpakking: Tube 50 ml 

 

Gezichtsverzorging tips voor de jonge huid BY Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. Start gezichtsverzorging altijd met schone handen. 

2. Ga nooit slapen met make-up op. Als je je make-up niet verwijdert, kan het dode huidcellen tegenhouden om de huid te verlaten en daardoor zorgen voor puistjes, mee-eters en allerlei andere vlekken.

3. Bij een gemengde of vettige huid is een kleimasker een "must have". Minstens 2 tot 3 keer per week toepassen om de beste resultaten te behalen. 

4. Gezichtsverzorgingsproducten van dezelfde lijn zorgen voor de allerbeste resultaten. Onze gezichtsverzorgingssetjes kun je hier bekijken.

Belangrijke informatie over Jafra producten, die je een goed gevoel kunnen geven.

Jafra Cosmetics behoort tot de leidinggevende cosmeticamerken. Wij hebben een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije Jafra producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergische reacties en irritaties.

Jafra Gelée Royale is een duurzame grondstof. Bijen worden bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL producten op geen enkel wijze schade toegebracht. 

€ 22,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen