Cover Me Sunscreen Broad Spectrum SPF 30

Jafra Royal Boost Cover Me Sunscreen Broad Spectrum SPF 30

Dit is een crème met SPF 30 die je 365 dagen per jaar gebruikt (ook als de zon niet schijnt)

 

Gelée Royale is de "super brandstof" voor de bijenkoningin. Gelée Royale voedt haar, geeft haar energie en verlengt haar levensduur met 40 tot het 50 voudige.

In 1956 nam Jafra oprichtster Jan Day het patent op Royal Jelly in huidverzorging. Vandaag de dag wordt er elke 6 seconden ergens op de wereld een Jafra Royal Jelly product verkocht.

Onze nieuwste technologie is RJx: De in Jafra Royal opgenomen Royal Jelly RJx is qua werkzaamheid uniek. Het vergroot aantoonbaar de celregeneratie, versterkt de huidbarrière en optimaliseert de stevigheid en elasticiteit van de huid. 

Deze unieke RJx technologie bevindt zich in Jafra Royal huidverzorgingsproducten en Jafra Royal Color Make-up producten. Er 7 jaar jonger uitzien wil toch iedereen met 4 stappen in maximum 4 minuten.

Verheug je op een stralende huid die er met en zonder make-up gewoon fantastisch uitziet. Het Boost ritueel is leuk om te doen en zorgt in slechts enkele minuten per dag voor een frisse, stralende teint. De Royal Boost lijn is de ideale verzorging voor de jonge huidleeftijd van 17 tot ongeveer 27 jaar. 

In 4 eenvoudige gezichtsverzorgingsstappen verzorg jij de normale, gemengde of vettere huid met de Boost gezichtsverzorgingsproducten. De Cover Me Sunscreen SPF 30 is er 1 van. De Boost lijn reinigt en verzorgt de huid met olievrije, snel intrekkende maar ook lichte gel formules. De huid voelt soepel en fris zonder te glimmen.

Wil jij ook langer een jongere huid behouden?

Productbeschrijving: Een lichte, olievrije bescherming tegen UV-straling met Royal Jelly RJx voor het gezicht. Speciaal voor de normale/gemengde/vette huid.

Wat doet het:

  • Laat zich gemakkelijk over de huid verdelen
  • Matterend zonder sporen achter te laten
  • Beschermt de huid tegen negatieve milieu invloeden en UV stralen
  • Dagelijks gebruiken want zon en licht zijn de grootste boosdoeners voor onze huidveroudering

Gebruik: 's Ochtends als laatste stap van de perfecte gezichtsverzorging op het gezicht en de hals aanbrengen. 365 dagen per jaar. Daarna de make-up aanbrengen.

Belangrijkste ingrediënten

  • Royal Jelly RJX 
  • Matcha 
  • Gember 

Verpakking: Tube 50 ml


Gezichtsverzorging tips voor de jonge huid BY Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. Start gezichtsverzorging altijd met schone handen. 

2. Ga nooit slapen met make-up op. Als je je make-up niet verwijdert, kan het dode huidcellen tegenhouden om de huid te verlaten en daardoor zorgen voor puistjes, mee-eters en allerlei andere vlekken.

3. Een goede skin care start met een goede gezichtsreiniging. Klik hier.

4. Onze Jafra producten kun je voordelig in set kopen. Klik hier.

Belangrijke informatie over Jafra producten, die je een goed gevoel kunnen geven.

Jafra Cosmetics behoort tot de leidinggevende cosmeticamerken. Wij hebben een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije Jafra producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergische reacties en irritaties.

Jafra Gelée Royale is een duurzame grondstof. Bijen worden bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL producten op geen enkel wijze schade toegebracht. 

€ 39,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen