Jafra Boost

Welke huidverzorging gebruik ik het beste?
Wat heeft mijn huid nodig?
De beste Skin Care verzorging voor de jeugd begint hier met de Royal Boost lijn.

Elk Jafra Royal Boost product bevat het voedende Gelée Royale. Gelée Royale is de "super brandstof" voor de bijenkoningin. De Royal Boost lijn is de ideale verzorging voor de jonge huidleeftijd van 17 tot ongeveer 27 jaar.

Vermindert puistjes, onzuiverheden, geeft de huid vocht en verzorgt de jonge huid. Wie jong start met gezichtsverzorging wordt op latere leeftijd beloond met een mooiere huid. Het begin van een mooie huid: jij zult altijd je make-up verwijderen voor het slapengaan.

Ervaar een hoogwaardige huidverzorging met de Royal Boost lijn die het beste van wetenschap en de natuur combineert voor uw mooiste resultaten. De ene Boost lijn (wit/geel) is geschikt voor de gevoelige huid en droge huid. De andere Boost lijn (geel/zwart) is geschikt voor de normale/gemengde en vettere huid.

Superfoods zijn hoogwaardige plantaardige stoffen die onze inwendige mens goed doen. Jafra heeft superfoods in de Boost lijn om de huid er perfect stralend uit te laten zien. RJx + superfoods = super skin.

Bij aankoop van gezichtsverzorgingsproducten wordt er een individueel stappen meegeleverd met de bestelling.

JAFRA Consulente sinds 1993.
Advies nodig?

- Huidverzorgingsadvies
- Persoonlijk advies
- Kleur advies
- Huidtype bepalen
- Gratis proefbehandeling
- Workshop @home boeken
- Bijverdienste of Jafra in je salon integreren

Contacteer ons via de chat of telefonisch op +32 475 96 71 98