Jafra Boost

Marie 23 jaar: Ik gebruik al maanden de Boost lijn van Jafra. Ik heb een heel gevoelige huid en kan tegen véél producten niet tegen. Na een heel fijne demo van Ine heb ik het er toch op gewaagd.

Ben heel blij met het resultaat dat ik nu al heb verkregen. Mijn huid is zacht en heb nog heel weinig last van droge plekken.
Heb in het begin ook de lijn voor gevoelige huid gebruikt en ben nu overgeschakeld naar de gele Boost lijn voor de normale tot gemengde huid.

De maskers zijn ook super, een heel zacht hydration masker en het klei masker is lekker stevig en je voelt meteen de werking.
De producten zelf gebruiken is gemakkelijk en snel. Elke avond en ochtend even een momentje voor mezelf. Je voelt het verschil meteen.

Dus even een samenvatting, heel goede producten met een super goede service!!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - -

Welke huidverzorging gebruik ik het beste?
Wat heeft mijn huid nodig?
De beste Skin Care verzorging voor de jeugd begint hier met de Jafra Royal Boost lijn.

Elk Jafra Royal Boost product bevat het voedende Gelée Royale. In deze lijn hebben we een Jafra Royal Boost Cleanser, Boost masker, Boost moisturizer en een Royal Boost crème met SPF.

Gelée Royale is de "super brandstof" voor de bijenkoningin. De Royal Boost lijn is de ideale verzorging voor de jonge huidleeftijd van 17 tot ongeveer 27 jaar.

Deze Jafra producten verminderen puistjes, onzuiverheden, geeft de huid vocht en verzorgt de jonge huid. Wie jong start met gezichtsverzorging wordt op latere leeftijd beloond met een mooiere huid. Het begin van een mooie huid: jij zult altijd je make-up verwijderen voor het slapengaan.

Ervaar een hoogwaardige huidverzorging met de Jafra Royal Boost lijn die het beste van wetenschap en de natuur combineert voor uw mooiste resultaten. De ene Boost lijn (wit/geel) is geschikt voor de gevoelige huid en droge huid. De andere Boost lijn (geel/zwart) is geschikt voor de normale/gemengde en vettere huid.

Superfoods zijn hoogwaardige plantaardige stoffen die onze inwendige mens goed doen. Jafra heeft superfoods in de Boost lijn om de huid er perfect stralend uit te laten zien. RJx + superfoods = super skin.

Bij aankoop van Jafra gezichtsverzorgingsproducten wordt er een individueel stappen meegeleverd met de bestelling. Jafra geeft setkorting!

JAFRA Consulente sinds 1993.
Advies nodig?

- Gratis advies huidverzorging (online indien gewenst)
- Persoonlijk advies
- Kleur advies
- Huidtype bepalen
- Workshop @home boeken
- Bijverdienste of Jafra in je salon integreren

Contacteer ons via de chat of telefonisch op +32 475 96 71 98

Mag ik jou óók helpen met huidververzorgingsadvies, huidverjonging en huidverbetering?
Niet tevreden = omruil garantie

Liefs, 💋 Ine
info@inevandeursen.be