Jafra gezichtsverzorging

Jouw dierproef vrije Jafra Cosmetica vind je hier. Jafra Belgie webshop. Jafra is de Skin Care expert sinds 1956. Jafra Skin Care voor jong en oud.

Jafra Boost is voor 17 tot 27 jarigen
Jafra Luna Bright is voor 26 tot 40 jaar
Jafra Revitalize is voor 20 tot 80 jaar en meer….
Jafra Royal Men is voor de stoere jonge gasten en mannen vanaf 17 jaar
Jafra Royal Clear Smart is voor tieners, jong volwassenen en volwassenen die last hebben van een onzuivere huid
Jafra Gold Dynamics voor de dames vanaf 47 jaar en plus
Jafra Royal Defy is voor dames met een rijpere huid die met stijl ouder willen worden

Jafra gezichtsverzorging is top! Jouw huid verdient de allerbeste verzorging, of je nu een droge, normale, vette of rijpe huid hebt. Ontvang je graag onze gezichtsverzorging tips?

Onze basisvisie is: creëer de beste huidverzorging met bewezen resultaten. Onze anti-aging en verhelderende huidverzorgingsproducten zijn geliefd. Van vochtinbrengende crèmes en gezichtsreiniging, anti aging serums en maskers. Jafra's gezichtsverzorgingsproducten verminderen rimpels, verbeteren de hydratatie en onthullen de natuurlijke uitstraling van de huid.

Jafra is de leider op het gebied van Royal Jelly. We hebben de voordelen vermenigvuldigd met de nieuwe Royal Jelly RJx voor een huid die er jonger uitziet en er langer jonger uitziet.

Voor de allerbeste resultaten op het gebied van gezichtsverzorging kies je producten in set met grote korting. Gezichtsverzorging tips vind je bij de producten. Bij aankoop van producten ontvang je een gezichtsverzorging stappenplan dat speciaal op maat van jouw producten is gemaakt.

Om jou een idee te geven in De Luna Bright lijn zit meer Royal Jelly RJx in dan in de Boost lijn. In de Jafra Revitalize lijn zit meer Royal Jelly RJx in dan in de Jafra Luna Bright lijn. Meer werkzame stoffen bepalen het prijskaartje van producten. Heren kunnen de Royal Men lijn gebruiken maar ook de Jafra Revitalize lijn.

Wil je Jafra dagcrème Jafra nachtcrème of Jafra oogcrème eens uitproberen. Graag een tester? Contacteer ons.

JAFRA Consulente sinds 1993.
Advies nodig? Gratis videocall is mogelijk op afspraak

- Huidverzorgingsadvies
- Persoonlijk advies
- Kleur advies
- Huidtype bepalen
- Gratis proefbehandeling
- Workshop @home boeken
- Bijverdienste of Jafra in je salon integreren

Contacteer ons via de chat of telefonisch op +32 475 96 71 98