Royal Jelly Eye Concentrate Capsules

ROYAL JELLY, deze legendarische essentiële werkzame stof heeft op je huid quasi het effect van een tijdcapsule.

SIRTUIN Activators helpen de huid bij de verjonging door regeneratie en zelfherstellend vermogen. Gelée Royale, de stof die in de natuur exclusief is voorbehouden aan de bijenkoningin, geeft je een vitale huid en een stralend uiterlijk.

‼️Voor een gratis huidanalyse, een gratis gezichtsverzorging met producten op maat voor jouw huid of een persoonlijk advies kan je ons altijd contacteren op +32 (0) 475 96 71 98

Royal Jelly Eye Concentrate Capsules

Oogcapsules met Royal Jelly (koninginnebrij)

Wat doet het: Het rijk voedende Eye Concentrate bevat waardevolle werkzame stoffen zoals hyaluronzuur, sirtuin activators en Gelée Royale. Deze combinatie verbetert de vitaliteit van de huid rond de ogen en laat u er stralend en jong uitzien. Het complex met tweevoudige werking vult kleine rimpeltjes op en stimuleert het huidig afweersysteem. 

Geschikt voor alle huidtypes.

Tip

  • Ook als je nog jong bent gebruik je best een oogverzorgingsproduct om de gevoelige oogzone te verzorgen. Dit is bovendien een preventieve maatregel om latere tekenen van huidveroudering zoveel mogelijk te beperken
  • Gebruik je oogverzorging 2x daags. Bij 1x per dag heb je "maar" 50% resultaat
  • Bewaar eventueel je oogverzorgingsproduct in de koelkast om wallen onder de ogen te minimaliseren
  • Reinig je ogen nooit met je gezichtsreiniger. De huid rond de ogen droogt er veel te hard van uit en je bent zo je eigen rimpelmachientje. Gebruik hiervoor de Make-up Remover for Eyes & Lips. Ook geschikt voor de gevoelige ogen en de lenzendragers

Verpakking: Pot 60 capsules 

 

 

Enige belangrijke informatie over onze JAFRA producten:

Alle JAFRA producten ondergaan klinische veiligheidstesten en worden door onafhankelijke, door een commissie gecertificeerde toxicoloog getest. Ze zijn bovendien klinisch en op allergieën, irritatie en dermatologisch getest.

Jafra is niet op dieren getest. JAFRA Gelée Royale is een duurzame grondstof. Bijen worden bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL producten op geen enkel wijze schade toegebracht.

 

Beauty Tip BY Ine van Deursen Jafra Cosmetics

Omdat de huid rondom de ogen extreem droog en gevoelig is, vormen er zich extreem snel rimpeltjes. Om deze lijntjes te voorkomen, zijn voldoende slaap en een gezonde levensstijl van groot belang. Extra hulp tegen oogrimpeltjes bieden speciale oogverzorgingsproducten met hyaluronzuur, zoals Royal Jelly Eye Concentrate. 

Belangrijk: het oogverzorgingsmiddel altijd zachtjes met de vingertoppen inkloppen. Sterk wrijven bevordert juist de vorming van rimpels.

 

 
 
€ 39,00

 

Dit artikel is op voorraad