Royal Jelly Global Longevity Creme

Royal Jelly Global Longevity Crème (droog tot normaal huidbeeld)

Royal Jelly Global Longevity Crème, de eerste, optimaal werkzame crème met onze exclusieve RoyalActive Peptide activeert de bestendigheid van de huid tegen veroudering en schadelijke invloeden van het milieu.

De nieuwe Royal Jelly Ritual van JAFRA is de allernieuwste innovatie op het gebied van huidverzorging in een luxueus, personaliseerbaar systeem. Verzorg je huid van binnen en van buiten al naargelang de dagelijkse behoeften en wensen en je wordt beloond met een huid van ongekende schoonheid.

Alle luxueuze producten uit onze nieuwe Royal Jelly Ritual-serie zijn gebaseerd op onze werkzame, voedingsstofrijke koninginnegelei en zitten vol met vitaminen, die aan alle behoeften van de huid voldoen – niet alleen in de loop der tijd, maar iedere dag.

Gebruik: Breng de Royal Jelly Global Longevity Crème als laatste stap van je dagelijkse schoonheidsritueel aan, dus na de reiniging met Royal Jelly Gentle Cleansing Milk en behandeling met Royal Jelly Vitamin Infuusion Serums. 's morgens gebruik je de  Royal Jelly Solar Protection SPF 50 na je Global Longevity Crème.

Werking: Beschermt en herstelt Royal Jelly Global Longevity  is een stimulerende, luxueuze balsem met opvallende resultaten in klinische tests. Een combinatie van de vooruitstrevende actieve stoffen, zoals JAFRA's exclusieve RoyalActive Peptide, helpt de zichtbare tekenen van huidveroudering tegen te gaan en de bestendigheid van de huid tegen stress en de schadelijke invloeden van het milieu weer op te bouwen.

Verpakking: Luxe pot van 50 ml

€ 81,00

€ 39,90

 

Dit artikel is op voorraad