Orchid Blossom Eau de Parfum

Orchid Blossom Eau de Parfum

Gebruik overdag geen Eau de Parfum om huidverkleuringen te voorkomen

De geur van de nieuwste Jafra Parfum is een exotische schat uit de nevelige bergbossen van Madagaskar. Als de nacht valt, vullen de bloesemblaadjes de lucht met een betoverend zachte geurnoot. De geur wordt alleen verspreidt als ze 's nachts bij heel specifieke luchtvochtigheidscondities wordt geoogst.  

Dus, tijdens de nacht worden de kostbare bloesems met de hand geoogst voor de Orchid Blossom, het nieuwste Jafra parfum. Bijzonder, heel erg bijzonder en een leuk weetje......

Verpakking: Verstuiver 50 ml

 

Jafra is de 5de grootste parfumproducent ter wereld. De Jafra dames geuren worden speciaal voor Jafra samengesteld door de 3 grootste Franse parfumhuizen en zijn de absolute top. Hoge kwaliteit, originele geuren (géén imitatie) en houden lang. 

Beauty Tips BY Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. Gebruik overdag géén Eau de Parfum of Eau de Toilette op de huid om pigmentatievorming te voorkomen. Enkel de Eau d'Aromes Body Spray en de Eau d'Aromes Body Spray Splendor mogen overdag op de huid gebruikt worden.

2. Parfum bewaar je best op een droge, koele en donkere plaats. Liefst in de originele verpakking. 

3. Een goed parfum kan je zo lang bewaren voor het slecht wordt. Is de parfum veranderd van kleur? Is de kleur bijvoorbeeld donkerder geworden? Dan is hij waarschijnlijk niet meer goed.

4. Ruikt de parfum nog wel lekker? Zo niet, dan moet je hem weggooien. 

Belangrijke informatie over Jafra producten, die je een goed gevoel kunnen geven.

Jafra heeft een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties.

Ben je benieuwd naar de Gardenia Blossom? Klik hier. Voor de Rose Blossom klik hier.

€ 45,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen