Irresistible Story

Irresistible Story

Eau de Toilette. Nog 5x te koop....

Het verhaal begint met een uitbarsting van verse Bergamot en Florida Orange Oil gekruid met roze peper. Sprankelende appelbloesem vermengt zich met tuberoos en muguet voor een gevoel van eindeloze mogelijkheden. De frisse sensualiteit van Sheer Sandalwood, Amberwood en Skin Musks legt je onweerstaanbare moment vast.

Verpakking: Sprayflacon 50 ml

Tijdelijk in collectie. Op is op...

Cadeautjes worden op verzoek leuk ingepakt. Je kunt ook bij ons in Arendonk na afspraak langskomen om geurtjes te komen testen.

Jafra is de 5de grootste parfumproducent ter wereld. De Jafra geuren worden speciaal voor Jafra samengesteld door de 3 grootste Franse parfumhuizen en zijn de absolute top. Hoge kwaliteit, originele geuren (géén imitatie) en houden lang. 

Tips om je Jafra parfum te bewaren BY Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. Parfum bewaar je best op een droge, koele en donkere plaats. Liefst in de originele verpakking. 

2. Een goed parfum kan je zo jaren bewaren voor het slecht wordt. Is de parfum veranderd van kleur? Is de kleur bijvoorbeeld donkerder geworden? Dan is hij waarschijnlijk niet meer goed.

3. Ruikt de parfum nog wel lekker? Zo niet, dan moet je hem weggooien. 

4. Breng wat Royal Jelly Soothing Balm aan op je polsen en in je nek als moisturizer voor je parfum. De geur blijft namelijk veel langer hangen. Klik hier

5. Zon en Parfum/Eau de Toilette is geen goed idee. De alcohol veroorzaakt pigmentvlekken, maar ook vaak rode bultjes en blaasjes. Onze Eau d'Aromes en Eau d'Aromes Splendor mogen wel overdag gebruikt worden

€ 45,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen