Flores Eau de Parfum

Flores EDP

Eau de Parfum 

Flores het nieuwe Eau de Parfum van Jafra. Nummer 1 van Jafra's Perfumer's Edition kwam in februari 2018 in collectie. Paris et Moi kende en kent een groot succes. In februari 2019 stelde ik jou nummer 2 van Jafra's Perfumer's Edition Flores Eau de Parfum voor.

Flores prikkelt jouw zintuigen met een zweempje citrusvruchten, pittige bloedsinaasappel en verse Brassavola-orchidee. Flores Eau de Parfum is bloemig, fruitig en oriëntaals. 

De parfumeur Rodrigo Flores-Roux is vanaf nu een deel van onze Jafra familie. Hij is zo trots op zijn nieuwe Jafra Parfum dat hij zelfs de Flores met zijn naam heeft gedoopt. Ik ben ook alvast verzot op Flores Eau de Parfum.

Verpakking: Verstuiver 50 ml

 

Jafra is de 5de grootste parfumproducent ter wereld. De Jafra geuren worden speciaal voor Jafra samengesteld door de 3 grootste Franse parfumhuizen en zijn de absolute top. Hoge kwaliteit, originele geuren (géén imitatie) en houden lang. 

Beauty Tips BY Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. Gebruik overdag géén Eau de Parfum of Eau de Toilette op de huid om pigmentatievorming te voorkomen. Enkel de Eau d'Aromes Body Spray en de Eau d'Aromes Body Spray Splendor mogen overdag op de huid gebruikt worden.

2. Parfum bewaar je best op een droge, koele en donkere plaats. Liefst in de originele verpakking. 

3. Een goed parfum kan je zo lang bewaren voor het slecht wordt. Is de parfum veranderd van kleur? Is de kleur bijvoorbeeld donkerder geworden? Dan is hij waarschijnlijk niet meer goed.

4. Ruikt de parfum nog wel lekker? Zo niet, dan moet je hem weggooien. 

5. Breng wat Royal Jelly Soothing Balm aan op je polsen en in je nek als moisturizer voor je parfum. De geur blijft namelijk veel langer hangen. Klik hier

Belangrijke informatie over Jafra producten, die je een goed gevoel kunnen geven.

Jafra heeft een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties.

€ 45,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen