Eau d'Aromes

Jafra Eau d'Aromes

Revitalizing Body Spray

Eau d’Arômes is een fantastische aanvulling op Jafra's dames geuren. Deze zorgvuldig samengestelde geur stimuleert de zintuigen en verzorgt de huid gelijktijdig met exclusieve werkstoffen.

Werking:

  • Een lichte, langhoudende geur, met een verfrissend en stimulerend effect
  • Omringt het lichaam met een melange uit vitaminen en plantenextracten en verzorgt met waardevol vocht
  • Bevat kalmerende werkstoffen
  • Voorkomt het uitdrogende effect van alcohol
  • Heeft dankzij plantenextracten een vitaliserende werking

Voor wie: Geschikt voor elke vrouw, op elke leeftijd en voor iedere dag.

Gebruik: De pure, vitaliserende geur is de laatste stap in JAFRA’s lichaamverzorging. Onafhankelijk welke lichaamsverzorgingslijn wordt gebruikt: deze milde geur harmoniseert met de geuren van jafra’s producten. Rijkelijk over het gehele lichaam sprayen ’s morgens en ’s avonds naar behoefte. 

Verpakking: Verstuiver 100 ml

Jafra is de 5de grootste parfumproducent ter wereld. De Jafra dames geuren worden speciaal voor Jafra samengesteld door de 3 grootste Franse parfumhuizen en zijn de absolute top. Hoge kwaliteit, originele geuren (géén imitatie) en houden lang. 

Beauty Tips BY Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. Gebruik overdag nooit Eau de Toilette of Eau de Parfum op de huid om uitdrogen van de huid en pigmentatievorming te voorkomen. Onze Body Spray Eau d'Aromes en Eau d'Aromes Splendor mogen wel overdag op de huid gebruikt worden en voorzien de huid van extra vocht.

2. Hydrateer de huid na douche of bad met Body Cream of Body Lotion. Hierna breng je meteen op je bovenlichaam de Eau d'Aromes aan. Zo ben je de hele dag/avond verzekerd van een fris en lekker geurtje om je heen op een goed gehydrateerde huid.

3. Tijdens de avond kan een Eau de Parfum of Eau de Toilette gebruikt worden. Combineert gemakkelijk met 1 van de Eau d'Aromes.

4. Parfum en Body Spray bewaar je best op een droge, koele en donkere plaats. Liefst in de originele verpakking. 

5. Een goed parfum kan je zo lang bewaren voor het slecht wordt. Is de parfum veranderd van kleur? Is de kleur bijvoorbeeld donkerder geworden? Dan is hij waarschijnlijk niet meer goed.

6. Ruikt de parfum nog wel lekker? Zo niet, dan moet je hem weggooien. 

8. Spray vooral op de polsen, de binnenkant van je ellebogen, achter de knieën, de hals en tussen de borsten

Belangrijke informatie over Jafra producten, die je een goed gevoel kunnen geven.

Jafra heeft een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties.

€ 40,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen