Adorisse Original Eau de Parfum

Adorisse Original 

Eau de Parfum

Er zijn nog 3 andere Adorisse in de collectie van dames geuren.

Verpakking: Verstuiver 50 ml

 

Jafra is de 5de grootste parfumproducent ter wereld. De Jafra dames geuren worden speciaal voor Jafra samengesteld door de 3 grootste Franse parfumhuizen en zijn de absolute top. Hoge kwaliteit, originele geuren (géén imitatie) en houden lang. 

Beauty Tips BY Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. Gebruik overdag géén Eau de Parfum of Eau de Toilette op de huid om pigmentatievorming te voorkomen. Enkel de Eau d'Aromes Body Spray en de Eau d'Aromes Body Spray Splendor mogen overdag op de huid gebruikt worden.

2. Parfum bewaar je best op een droge, koele en donkere plaats. Liefst in de originele verpakking. 

3. Een goed parfum kan je zo lang bewaren voor het slecht wordt. Is de parfum veranderd van kleur? Is de kleur bijvoorbeeld donkerder geworden? Dan is hij waarschijnlijk niet meer goed.

4. Ruikt de parfum nog wel lekker? Zo niet, dan moet je hem weggooien. 

5. Breng wat Royal Jelly Soothing Balm aan op je polsen en in je nek als moisturizer voor je parfum. De geur blijft namelijk veel langer hangen. Klik hier

Belangrijke informatie over Jafra producten, die je een goed gevoel kunnen geven.

Jafra heeft een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties.

Unieker dan uniek. Wist je al dat je de verschillende Adorisse geurtjes met elkaar kan combineren?

De geur Adorisse Night is speciaal gecreëerd om met elke andere Adorisse geur te combineren. Deze trend heet ’layering’. Uiteraard kan de Adorisse Night ook afzonderlijk gebruikt worden.

Een concept dat de spannende mogelijkheid biedt om geheel eigen geurcomposities te toveren door als het ware een laagje Adorisse Night over een ander Adorisse geurtje te leggen. Niemand zal ooit hetzelfde geurtje dragen. 

Probeer het eens! Het avontuur begint… Klik hier.

€ 40,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen