Royal Jelly Longevity Balm DUO PACK

Royal Jelly Longevity Balm (normaal tot gemengde huid)

De eerste, optimaal werkzame balsem met onze exclusieve RoyalActive Peptide activeert de bestendigheid van de huid tegen veroudering en schadelijke invloeden van het milieu.

Deze textuur is onze allerfijnste ooit. Het absolute highlight is RoyalActive Peptide en daarnaast ook Gelée Royale en Manuka-honing. De textuur bevat ook de vitaminen A, B, C, D, E en alle actieve werkzame stoffen, die we in de andere serums van deze lijn hebben: linzenzaadextract, zeewierextract, cichoreiwortelextract en Cellspann en Sirtuin-activatoren. Deze werkzame stoffen in de Global Longevity Balm versterken het effect van de hoogwaardige verzorgingslijn.

Werking: Beschermt en herstelt Royal Jelly Global Longevity Balm is een stimulerende, luxueuze balsem met opvallende resultaten in klinische tests. Een combinatie van de vooruitstrevende actieve stoffen, zoals JAFRA's exclusieve RoyalActive Peptide, helpt de zichtbare tekenen van huidveroudering tegen te gaan en de bestendigheid van de huid tegen stress en de schadelijke invloeden van het milieu weer op te bouwen.

Gebruik: Breng de Royal Jelly Global Longevity Balm zowel 's morgens als 's avonds aan als laatste stap van je dagelijkse schoonheidsritueel aan, dus na de reiniging met Royal Jelly Gentle Cleansing Milk en behandeling met Royal Jelly Vitamin Infusion Serums en Royal Jelly Solar Protection SPF 50.

Verpakking: 2x Dispenser 50 ml

 

€ 162,00

 

Dit artikel is op voorraad