Microdermabrasion Cream

Microdermabrasion Cream

Nog 1 in de aanbieding 

Kan ook met de handen of met Sonic Cleanser + Microdermabrasion sponsjes gebruikt worden


Gun jezelf een face lift. Microdermabrasie Cream met de Sonic Cleanser stimuleert de vorming van nieuwe huidcellen - voor een gladde huid die straalt. In het verleden waren speciale huidverjongingsbehandelingen zoals microdermabrasion zeer duur en tijdrovend, omdat ze alleen werden uitgevoerd door artsen en in schoonheidsinstituten. Maar nu is er een eenvoudiger manier voor een professionele microdermabrasion-behandeling.
 
Wat is het: Dit is een peelingcrème, die bamboepoeder en natuurlijke kiezelaarde bevat. Het microdermabrasion-apparaat wordt samen met de crème gebruikt voor een zachte peeling om zo het eigen huidvernieuwingsproces te stimuleren.
 
Het natuurlijke bamboepoeder en de natuurlijke kiezelaarde zorgen ervoor dat dode cellen van de opperhuid worden verwijderd en ze verminderen de vorming van rimpels, lijntjes en oneffenheden.
Verder wordt de huidvochtigheid vergroot door zonnebloem-olie, waardoor de huid heerlijk zacht wordt, een kalmerende werking heeft. Naturlijke jojoba kogeltjes omhuld met Shea butter helpen irritaties te voor komen.
Een mengsel van ayurveda planten extracten laat de huid er glad uitzien. Bij regelmatige toepassing wordt dehuid zienderogen mooier en krijgt een zichtbaar jongere uitstraling. Geschikt voor elk huidtype.

Voor wie is het: voor elk huidtype, maar speciaal voor degenen die er behoefte aan hebben hun huid een jongere uitstraling te geven. Microdermabrasion helpt de huid bij de celvernieuwing en stimuleert de afstoting van dode huidcellen. Het gevolg is dat rimpeltjes, lijntjes en vlekken door b.v. onregelmatige huidpigmentatie verminderen.

Wat doet het: Samen met de crème geeft de Sonic Cleanser de huid een lichte peeling en stimuleert het huidvernieuwingsproces. Tot poeder gemalen bamboe en natuurlijke kiezelaarde zijn daarbij behulpzaam doordat ze:

  • Oneffenheden zoals dode huidcellen verwijderen
  • Fijne lijntjes en rimpeltjes verminderen
  • Huidverkleuringen reduceren
  • Zonnebloemolie en jojoba-olie vergroten het vochtgehalte van de huid
  • Bisabol kalmeert de huid

Bij regelmatig gebruik krijgt de huid een zichtbaar jongere uitstraling en voelt aanzienlijk beter aan.
Geschikt voor elk huidtype.
Dermatologisch en klinisch getest op allergieën en huidreacties.

Tip:  Zorg dat de Microdermabrasion Cream niet in de ogen komt. Gebeurt dit toch, spoel de ogen dan onmiddellijk heel grondig uit met lauwwarm water. Wanneer er irritatie optreedt aan ogen of gezicht, het gebruik stoppen. Wanneer de irritatie aanhoudt een arts raadplegen. Bij couperose beter deze plekken vermijden. Buiten bereik van kinderen houden.
 
Gebruiksschema: Week 1 en week 2:  gedurende de eerste 5 dagen de microdermabrasion-behandeling 1 maal per dag toepassen.
Daarna 5 dagen geen behandeling.
Op de 11e en de 14e dag opnieuw een behandeling doen
Vanaf week 3: Onderhoudsschema: de behandeling naar behoefte 2 tot 3 maal per week uitvoeren 

Verpakking: Pot van 125ml

€ 46,00

€ 22,95

 

Dit artikel is op voorraad