Royal Jelly Lift Concentrate 1x7 ml

Royal Jelly Lift Concentrate 1 x 7 ml
 
Liftend hoog geconcentreerd Serum met Royal Jelly

Wat doet het: Een serum met een direct liftend effect. Royal Jelly in de meest intensieve en werkzame formule wordt met behulp van een nieuwe, revolutionaire liposomentechnologie tot diep in de epidermis getransporteerd. Het unieke Cellspan complex verbetert daarnaast de werkzaamheid van de Royal Jelly.
 
Voor wie: Alle huidtypes, ook de gevoelige. Ideaal voor de veeleisende en zonverwende huid of de huid met de eerste tekenen van veroudering.

Werking: De celvernieuwing wordt gestimuleerd. Vertraagd het optreden van fijne lijntjes en rimpeltjes. Zorgt voor een stralende teint, verfijnt het huidbeeld en makt de poriën minder zichtbaar. Verbetert de stevigheid en de elasticiteit van de huid, hydrateert en bindt het vocht. Verbetert de werking van de volgende verzorgingsproducten.

Gebruik: ’s morgens of ’s avonds na reiniging aanbrengen.  Nadien de dag- of nachtcrème aanbrengen.

Tip: héél geschikt voor de hals, decollete en 's avonds voor het slapen gaan op de bovenkant van de handen.

Verpakking: 1 ampul 7 ml 

 

 

Enige belangrijke informatie over onze JAFRA producten:

Alle JAFRA producten ondergaan klinische veiligheidstesten en worden door onafhankelijke, door een commissie gecertificeerde toxicoloog getest. Ze zijn bovendien klinisch en op allergieën, irritatie en dermatologisch getest.

Jafra is niet op dieren getest. JAFRA Gelée Royale is een duurzame grondstof. Bijen worden bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL producten op geen enkel wijze schade toegebracht.

 

€ 12,50

€ 8,95

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen