Royal Jelly Body Complex

ROYAL JELLY, deze legendarische essentiële werkzame stof heeft op je huid quasi het effect van een tijdcapsule.

SIRTUIN Activators helpen de huid bij de verjonging door regeneratie en zelfherstellend vermogen. Gelée Royale, de stof die in de natuur exclusief is voorbehouden aan de bijenkoningin, geeft je een vitale huid en een stralend uiterlijk.

‼️Voor een gratis huidanalyse, een gratis gezichtsverzorging met producten op maat voor jouw huid of een persoonlijk advies kan je ons altijd contacteren op +32 (0) 475 96 71 98

Royal Jelly Body Complex
 
Royal Jelly Body Complex bevat de kostbare koninginnebrij en hyaluronzuur

Deze lichaamsverzorging van Jafra bevat de kostbare koninginnebrij. Door de combinatie met waardevolle vitaminen en hyaluronzuur wordt het vochtgehalte van de huid direct met ca. 25% verhoogd.
 
Voor wie: Alle huidtypes.

Werking: Houdt de vochthuishouding van de huid op hoog niveau. Bewaart en beschermt het vochtgehalte. Verbetert het aanzien, de elasticiteit en soepelheid van de huid.

Gebruik: Na douchen of baden royaal over het hele lichaam verdelen en inmasseren

Verpakking: Glazen pot 200 ml

 

 

Enige belangrijke informatie over onze JAFRA producten waar je blij van wordt:

Jafra Cosmetics behoort tot de leidinggevende cosmeticamerken. 

Jafra producten worden streng getest door onafhankelijke laboratoria om de werking te bewijzen en ons uitgangspunt (het beste voor de huid) te bevestigen. Erkende dermatologen houden zorgvuldig toezicht om de kwaliteitszekerheid van de producten te waarborgen. Daarnaast garanderen marktonderzoeken met proefpanels de klant tevredenheid. 

Dierproeven worden niet gedaan. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties.

JAFRA Gelée Royale is een duurzame grondstof. Bijen worden bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL producten op geen enkel wijze schade toegebracht.

 

Beauty Tips BY Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. Gebruik de bijgeleverde spatel i.v.m. de hygiëne. De Royal Jelly Body Complex gaat óók langer mee.

2. Parfum houdt niet goed op een droge huid. Smeer je best in met een snel intrekkende bodylotion voor je je parfum opspuit. Zo blijft de geur langer hangen

3. De Jafra Royal Jelly Body Complex is een ideale bodycrème die perfect combineert met bijna elke Jafra geur. Ook de Royal Olive Body Lotion is een goede parfumbegeleider.

 

€ 68,00

€ 49,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen