Jafra RJx

Gelée Royale het levenselixer

Geléé Royale is 1 van de meest hoogwaardige elixers uit de natuur

Het is de enorme levenskracht die van een bij een bijenkoning kan maken. Het geeft haar energie, het voedt haar en ze leeft gemakkelijk 50 keer langer dan een werkbij. Daarmee is Gelée Royale een uniek werkzame stof. In 1956 werd Gelée Royal voor het eerst gebruikt in huidverzorging door de Jafra oprichtster Jan Day. In 2019 wordt er elke 6 seconden ergens op de wereld een Jafra Royal Jelly product verkocht. Gelée Royal zit in elk Jafra Royal product.

We hebben in onze collectie:

  1. Royal Revitalize
  2. Royal Color
  3. Royal Boost
  4. Royal Men
  5. Royal Luna Bright

De Jafra deskundigen die verbonden zijn aan de Jafra Royal Jelly Science Instituten ontdekken nog steeds meer geheimen van deze buitengewonen super voedingsstof. RJx is de nieuwste Jafra "eigen" technologie. Jafra producten met RJx worden nog dieper in de huid getransporteerd dan tot nu toe mogelijk was. Klinisch bewezen, zichtbare resultaten. Je kunt het verschil zien!

Er komen nog nieuwe Royal lijnen in onze Jafra collectie. Binnen nu een paar jaar vind je in elk Jafra product RJx.

Wil jij de huid jong houden? Wil jij er jonger uitzien? Wil jij langer een jeugdige uitstraling? De stevigheid en elasticiteit van je huid wordt geoptimaliseerd door Jafra producten met RJx. Gebruik 2x daags de Jafra Royal gezichtsverzorging.

Meest verkochte producten