Jafra reviews

Marie 23 jaar: Ik gebruik al maanden de Boost lijn van Jafra. Ik heb een heel gevoelige huid en kan tegen véél producten niet tegen. Na een heel fijne demo van Ine heb ik het er toch op gewaagd.

Ben heel blij met het resultaat dat ik nu al heb verkregen. Mijn huid is zacht en heb nog heel weinig last van droge plekken. 
Heb in het begin ook de lijn voor gevoelige huid gebruikt en ben nu overgeschakeld naar de gele Boost lijn voor de normale tot gemengde huid. 

De maskers zijn ook super, een heel zacht hydration masker en het klei masker is lekker stevig en je voelt meteen de werking. 
De producten zelf gebruiken is gemakkelijk en snel. Elke avond en ochtend even een momentje voor mezelf. Je voelt het verschil meteen. 

Dus even een samenvatting, heel goede producten met een super goede service!! 


1️⃣ Is het gebruik van de mannen producten eenvoudig? Jan: Het gebruik is eenvoudig en goed uitgelegd met het stappenplan. 
2️⃣ Voelt je huid anders aan? Jan: Mijn huid voelt echt zachter ook omdat ik altijd door weer en wind naar het werk fiets.
3️⃣ Ziet je huid er anders uit? Jan: Mijn huid ziet er strakker en verzorgd uit na de kuur van 2 weken. 
4️⃣ Ken je iemand man/vrouw die ook graag wil testen? Jan: Ik zou ...... aanraden

Ondertussen is de volgende man óók al aan het testen... Kun je je voorstellen dat je over 7 tot 10 jaar de huid hebt die je nu hebt? Wij geven alvast: niet tevreden = geld terug garantie (6 weken). Klik hier voor de Jafra mannenverzorging
 

 

Meest verkochte producten