Jafra

                  

"Wij willen vrouwen enthousiast maken”. Met dit bedrijfsmotto kan zowel het principe als de prestaties van Jafra Cosmetics kernachtig worden samengevat. 

Jafra werd in 1956 opgericht door Jan en Frank Day in Malibu/Californië. Ze baseerden hun ondernemingsfilosofie op twee pijlers: enerzijds de overtuiging dat het kopen van hoogwaardige, werkzame cosmeticaproducten een zaak van vertrouwen is en in een hele persoonlijke sfeer zou moeten plaatsvinden. Anderzijds de wens om vrouwen overal ter wereld de kans te bieden op een flexibele, zelfstandige job, waardoor ze op zowel persoonlijk, economisch als beroepsmatig terrein een grote mate van vrijheid zouden krijgen. Jafra consulente informatie klik hier.

Dit doel werd het beste bereikt door onze cosmeticaproducten te verkopen volgens het systeem van directe verkoop via workshops aan huis. Daarmee was de Jafra Consulente geboren. Het concept was vanaf het allereerste begin zeer succesvol en intussen zijn meer dan 430.000 Consulentes in 25 landen actief, die alleen al in het jaar 2005 wereldwijd een omzet van bijna 400 miljoen Euro (ca. 500 miljoen US dollar) realiseerden. Sinds mei 2004 behoort Jafra tot de Vorwerk Ondernemingsgroep.

Wij hebben een grote collectie Jafra producten. Wij hebben gelaatsverzorginsproducten voor dames, heren en tieners in onze collectie, alsook Lichaamsverzorging, Geuren voor dames en heren, Zonproducten en heel kwalitatieve Make-up.

 • Jafra test niet op dieren, enkel op mensen
 • Onze producten zijn plantaardig, natuurlijk en niet geparfumeerd
 • Jafra wordt ontwikkeld in eigen laboratoriums
 • Jafra wordt gemaakt in eigen fabriek
 • Onze producten zijn niet comedogeen
 • De gezichtsverzorgingsproducten bevatten géén parabenen
 • Wij zijn zo overtuigd van onze kwaliteit dat we jou 3 maanden garantie geven op jouw aankopen
 • Ik geef jou zelfs 3 maanden garantie op resultaten
 • Je kunt Jafra producten kopen op mijn gratis Jafra workshops bij jou thuis. Boek een gratis workshop op +32 475 96 71 98
 • Je kunt Jafra producten hier kopen in mijn webwinkel (je ontvangt bij jouw na-bestelling altijd een leuk geschenk)
 • Boek bij mij een individuele gratis proefbehandeling met producten op maat
 • Veel smeerplezier en vooral: Blijf mooi............

Wat Jafra vooral héél succesvol maakt is: Setkortingen. Jij krijgt bij ons kortingen in Jafra pakketten die oplopen tot wel 45%.

Jafra is aangesloten bij de verening Directe Verkoop Nederland.

De ‘Vereniging Directe Verkoop Nederland' behartigt al sinds 1973 de belangen van iedereen die actief is in de sector directe verkoop. De Vereniging Directe Verkoop is er voor bedrijven die als lid zijn aangesloten, de mensen die in deze sector werkzaam zijn en óók voor jou (de consumenten) die producten of diensten bij hen afnemen.

De Consumentenbond werkt al jaren samen met de Vereniging Directe Verkoop Nederland, om de belangen van de eindgebruiker zo goed als mogelijk te dienen. 

Koop hier vertrouwd Jafra Cosmetica producten in de webshop van Jafra BY Ine van Deursen met ruim 26 jaar ervaring.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Leuke job zoekt enthousiaste m/v

Heb jij soms ook dat die leuke handtas of schoenen die je gezien hebt, net te duur is?

Ben jij op zoek naar een leuke bij- of hoofdverdienste of ben je toe aan een nieuwe uitdaging?  Ik heb een leuke oplossing voor je. Het is "easy" om jouw eerste stapjes in de Jafra wereld te zetten. Jafra is 1 van de best betaalde direct selling bedrijven ter wereld. Kijk snel in het item: Vacature. Of stuur een mail naar info@inevandeursen.be of bel mij op +32475967198. 

Jafra consulente voordelen? Klik hier

Meest verkochte producten