DÉESSE CATALOGUS 2022

Jafra stopt de Europese samenwerking op 31 maart 2022 wat erg jammer is als je 29 jaar Jafra consulente bent. Sinds februari 2022 ben ik gestart als Déesse partner. 

Er wordt achter de schermen hard gewerkt om de webshop te updaten. Kun je niet wachten en ben je benieuwd welke producten Déesse Cosmetics jou te bieden heeft? Scan mijn Déesse QR code en ontdek de collectie in mijn account. Je kunt er direct jouw favorietjes bestellen en bij je thuis laten leveren. Super gemakkelijk hé!

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

 

 

download AANBIEDINGEN DEEL 2

 

download SUPPLEMENTEN

 

download PRIJSLIJST 2022

 

download AANBIEDINGEN DEEL 1

 

download CATALOGUS 2022 I MAKE-UP
De make-up lijn van Déesse is veelzijdig, kleurrijk en uitmuntend in keuze en kwaliteit. Kleuren die jouw eigen stijl versterken en texturen die je huid verwennen en je teint goed doen uitkomen. Onze hoogwaardige Déesse make-up kwasten en accessoires zijn van professionele kwaliteit. Van het aanbrengen van je make-up tot het creëren van verleidelijke ooglooks en het perfect blenden van blush. Tot het perfect blenden van je blush, met onze kwasten bereik je moeiteloos een fantastisch resultaat.

 

download CATALOGUS 2022 I SKIN I BODY
Déesse Cosmetics heeft een grote collectie dierproefvrije producten. In de Déesse brochure vind je gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, zonneproducten, haarverzorging en mannenproducten. Houd onze Déesse webshop in de gaten voor meer updates!

 

download APRICOT COLLECTIE

 

download MAKE-UP KLEURENKAART 2022

 

Meest verkochte producten